Bedrijfsmakelaar - RBMT

No nonsense, realistisch, betrokken en gedreven. Bedrijfsmakelaar en specialist in commercieel vastgoed. Onze kracht zit in het bij elkaar brengen van partijen. Als bedrijfsmakelaars bedienen wij vanuit het zakelijke hart van Friesland en Groningen de gehele markt van Noord-Nederland.

RBMT bedrijfsmakelaars en Taxateurs. Uw bedrijfsmakelaar in Noord-NederlandBeleggingen

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs is een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van verhuurd onroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Wij zijn uw bedrijfsmakelaar of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkel(centra), studentenwoningen of een grootschalig wooncomplex.

Contact opnemen

 

 

RBMT heeft de koper voor uw commercieel vastgoed.Dataroom

De Dataroom is een specifieke omgeving voor eigenaren van bedrijfsmatige vastgoed objecten. Als bedrijfsmakelaar is alles centraal op een plek. Meer weten over de Dataroom? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

 

Aankoop en aanhuur met RBMT Bedrijfsmakelaars en Taxateurs. Uw bedrijfsmakelaar die opereert vanuit het zakelijke hart van FrieslandAankoop, aanhuur, Verkoop en verhuur

Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. Het inschakelen van een professional (bedrijfsmakelaar) is daarom geen overbodige luxe. We weten als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie.

Om het gewenste rendement te behalen uit uw vastgoed, heeft u een goed plan nodig. RBMT ondersteunt u als bedrijfsmakelaar bij verkoop en verhuur.


Contact opnemen