Team RBMT | bedrijfsmakelaars & taxateurs

Ons team

Peter Paulides MRICS RT
NVM bedrijfsmakelaar & RICS registered valuer
Als allround NVM-bedrijfsmakelaar ben ik uw aanspreekpunt voor alle bedrijfsmatige vastgoedvraagstukken. Ik ben verantwoordelijk voor het koppelen van vraag en aanbod en ben als RICS registered valuer één van de taxatiespecialisten. Tevens ben ik binnen het kantoor de expert op het gebied van huurprijsherzieningstrajecten ex artikel 7: 303 BW.
Ik ben sinds 2003 actief in de Noord-Nederlandse vastgoedmarkt en naast taxeren en het vermarkten van bedrijfspanden, kantoren en winkels heb ik eveneens ruime ervaring in de beleggingsmarkt. Samen met het ervaren team van RBMT ben ik u graag van dienst!

U kunt mij bereiken via:
  06-31177383
Fokke van der Meer


Sinds 1993 ben ik werkzaam in de Noord-Nederlandse vastgoedmarkt. De eerste 10 jaar vanuit de regio Zwolle als beëdigd NVM-makelaar en taxateur wonen en bedrijfsmatig onroerend goed en vanaf 2003 vanuit Friesland voor commerciële vastgoedpartijen. Als allround vastgoedspecialist sta ik namens RBMT voor u klaar voor al uw bedrijfsmatige vastgoedvraagstukken. Ik richt mij voornamelijk op de plaatsen Leeuwarden, Franeker, Harlingen en Sneek, maar ben u ook in de rest van Noord-Nederland graag van dienst! Behoudens de verkoop en verhuur van bedrijfspanden, kantoren en winkels heb ik ook ruime ervaring als beleggingsspecialist.

U kunt mij bereiken via:
  06-23227788
Sijmen Adema RT
Taxatiespecialist
Op mijn 22e startte ik mijn carrière in de makelaardij. Dit resulteert in ruim 20 jaar ervaring, waarvan de laatste 10 jaar voornamelijk in de zakelijke vastgoedmarkt. Al snel ben ik me gaan specialiseren in taxeren. Ik heb diverse gerichte opleidingen gevolgd om mijn kennis en ervaring te vergroten. Als taxatiespecialist oefen ik mijn vak uit vanuit een duidelijke visie, welke per opdracht verschilt. Het gaat om het vertalen van die visie naar een onderbouwde marktwaarde. Dat is waar opdrachtgevers wat aan hebben en op basis daarvan kunnen zij een juist besluit nemen. Het gehele proces blijft erg boeiend, zeker gezien de voortdurende veranderingen in eisen en regelgeving. Ik oefen het taxatievak dan ook elke dag weer met veel plezier uit.

  06-50634641
Thomas van Balen
Vastgoedadviseur
Als vastgoedadviseur ondersteun ik de bedrijfsmakelaars en taxateurs bij alle voorkomende werkzaamheden. Door mijn studies Bouwkunde en Facility Management heb ik een andere achtergrond dan mijn collega’s en kan ik mij als geen ander verplaatsen in de wensen van huurders en kopers. Momenteel volg ik in de avonduren de opleiding tot bedrijfsmakelaar / taxateur (NVM geregistreerd). Met een gezonde dosis enthousiasme ben ik u samen met ons gedreven team graag van dienst.

U kunt mij bereiken via:
  06-46324237
Ellen Kuipers
Commerciële binnendienstmedewerker

Als commerciële binnendienstmedewerker ben ik uw eerste aanspreekpunt bij RBMT. Sinds 1994 ben ik ondersteunend werkzaam bij diverse vastgoed- en makelaarsformules. Hierdoor ben ik gepokt en gemazeld en ik voel mij binnen RBMT een spin in het web. Ik ondersteun de bedrijfsmakelaars en taxateurs bij alle voorkomende werkzaamheden en assisteer de directie bij vele facilitaire zaken. Als klantgerichte dienstverlener ben ik u samen met ons gedreven team graag van dienst.


U kunt ons bereiken via:
  0513-644355


Robert van der Werf


Als directeur/aandeelhouder van RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs houd ik me bezig met de grote lijnen binnen het bedrijf. Marketing en commercie zijn mijn specialismen en ik probeer met mijn inzet en enthousiasme het team van RBMT optimaal te laten functioneren.

U kunt ons bereiken via:
  0513-644355