Oppenhuizerweg 2 -4

8606 AS Sneek
Verkoopprijs n.o.t.k.
Kantoorruimte Kantoorruimte

Omschrijving

-- VERKOOP BIJ INSCHRIJVING --

Namens de ING Bank bieden wij het voormalige bankkantoor met baliefunctie, gebouwd in 1996, aan de Oppenhuizerweg 2 en 4 te Steek te koop aan.

Dit object, gelegen op loopafstand van het kernwinkelgebied van Sneek, is totaal circa 1.059 m² v.v.o. groot (circa 1.247 m² b.v.o.), verdeeld over drie bouwlagen. Het object is gelegen op een perceel ter grootte van circa 807 m² (exclusief parkeerterrein).

Het naastgelegen parkeerterre

...

-- VERKOOP BIJ INSCHRIJVING --

Namens de ING Bank bieden wij het voormalige bankkantoor met baliefunctie, gebouwd in 1996, aan de Oppenhuizerweg 2 en 4 te Steek te koop aan.

Dit object, gelegen op loopafstand van het kernwinkelgebied van Sneek, is totaal circa 1.059 m² v.v.o. groot (circa 1.247 m² b.v.o.), verdeeld over drie bouwlagen. Het object is gelegen op een perceel ter grootte van circa 807 m² (exclusief parkeerterrein).

Het naastgelegen parkeerterrein is afgesloten middels slagbomen. Het parkeerterrein is gedeeld eigendom (ondergebracht in een Stichting), waarbij er de beschikking is over 19 parkeerplaatsen ten behoeve van onderhavig object.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
Vrijdag 7 oktober 2022, 10.00 - 12.00 uur
Vrijdag 28 oktober 2022, 13.00 - 15.00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan Groningen @ cushwake . com.


ALGEMENE OBJECTSPECIFICATIES
- Totale vloeroppervlakte van circa 1.059 m² v.v.o. (circa 1.247 m² b.v.o.)
- Bouwjaar 1996
- Energielabel C, energie-index 1,20 (einddatum label 22 oktober 2025)
- Eigen grond
- Het pand valt niet onder Beschermd stadsgezicht en/of Monumentenwet


LOCATIE
Het gebouw ligt op een unieke locatie aan het open vaarwater "Oudwater" en "Somerrak"; het stadcentrum van Sneek ligt op loopafstand. Sneek is een karakteristieke watersportstad in de provincie Friesland, gelegen aan het Sneekermeer. De stad telt zo’n 33.500 inwoners en is de grootste plaats van de gemeente Zuidwest Friesland en de derde grootste plaats van Friesland.

BEREIKBAARHEID
Per auto
De locatie is goed bereikbaar vanaf de A-7, N-7 en N354.
Per OV
Met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Naast het gebouw ligt een bushalte waar 4 buslijnen stoppen. Deze buslijnen hebben een verbinding met o.a. Station Sneek, Bolsward, Heerenveen, Joure en Station Harlingen. Het treinstation van Sneek ligt op circa 10 minuten loopafstand en heeft een directe verbinding naar het hoofdstation van Leeuwarden.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 1.059 m² v.v.o. (circa 1.247 m²) verdeeld over:
- Begane grond: circa 664 m² v.v.o. (circa 712 m² b.v.o.)
- Eerste verdieping: circa 390 m² v.v.o. (circa 441 b.v.o.)
- Tweede verdieping: circa 4,5 m² v.v.o. (circa 93,6 m² b.v.o.)
Genoemde metrages o.b.v. NEN 2580 meetrapportage opgemaakt door Zibber.

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastrale gemeente Sneek, sectie C, nummers 6752 en 6835 (parkeerterrein, mandelige zaak). Betreffende het perceelnummer 6835 is er 11/21 aandeel. De beheerder van voornoemd parkeerterrein is Stichting Beheer Parkeerterrein Zomerrak Sneek (voor de stukken hieromtrent verwijzen wij u naar de dataroom). Voor de overige bijzonderheden zoals erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichting en dergelijke voor zover aanwezig wordt verwezen naar de stukken opgenomen in de dataroom.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan "Zomerrak", onherroepelijk op 23 september 2011, met als enkelbestemming "Dienstverlening".

De voor "Dienstverlening" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. dienstverlening;
met de daarbij behorende
b. parkeervoorzieningen;
c. groenvoorzieningen en water;
d. bouwwerken, andere werken en bijbehorende voorzieningen.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het (volledige) vigerende bestemmingsplan naar www.ruimtelijkeplannen .nl en/of de betreffende gemeente.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
Vrijdag 7 oktober 2022, 10.00 - 12.00 uur;
Vrijdag 28 oktober 2022, 13.00 - 15.00 uur .

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan Groningen @ cushwake . com.

Wij verzoeken u vriendelijk ten tijde van de bezichtigingsmomenten niet op het bijbehorende parkeerterrein te parkeren maar aan de openbare openbare weg.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan Groningen @ cushwake . com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

VRAAGPRIJS
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs. Partijen kunnen naar eigen inzicht een onvoorwaardelijke bieding doen.

OMZETBELASTING
Niet van toepassing.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk vrijdag 11 november 2022 om 12.00 uur door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

BIEDINGEN DIENEN TE WORDEN GERICHT AAN:
Dentons Europe LLP
t.a.v. mevrouw Mr. N. van Dijk
Postbus 75510
1070 AM Amsterdam
E INGverkoop . amsterdam @ dentons . com
T. 020-7953953

LEVERING
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Dentons Europe LLP Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder Algemene Transactiedocumenten)

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

GESTANDDOENING BIEDING
Wij verzoeken u om uw bieding gestand te doen tot en met tenminste vrijdag 2 december 2022, dit is ook aangegeven op het biedingsformulier (en dit expliciet aan te geven op het biedingsformulier.)


VERKOPENDE MAKELAARS
De verkoop wordt door RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs en Cushman & Wakefield Groningen in collegiale samenwerking verzorgt. Voor vragen kunt u contact opnemen met RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs, contactpersoon Tjibbe-Jan Boringa 0513 - 644 355 of 058 - 201 000 of Cushman & Wakefield, contactpersoon de heer Hendrik van Arem 026 - 445 2445.


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. en Cushman & Wakefield" is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. noch Cushman & Wakefield" geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Prijs notk:
€ 1 kosten koper
Aangeboden sinds:
16-09-2022

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
1996
Specifiek:
Kantoorruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
KANTOORRUIMTE
Perceeloppervlakte:
2594m²
KANTOORRUIMTE
Oppervlakte:
1059 m²
In units vanaf:
1059 m²
Oppervlakte:
1059 m²
Verdiepingen:
3

Energie

Energielabel:
C

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
19
Parkeerfaciliteiten:
Er zijn 19 parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten terrein (slagboom aanwezig) naast het kantoorpand (mandelig terrein).

Diversen

Ligging:
Winkelgebied stadscentrum
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
RBMT 0513 - 644 355
Brochure aanvragen
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top