Diensten van RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs

Op zoek naar geschikte bedrijfshuisvesting in Noord-Nederland?

Wat betekent een bedrijfspand voor u? Een plek om uw dromen op het gebied van ondernemerschap waar te maken? Een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Elke vastgoedvraag vereist een aanpak op maat zodat het antwoord exact aansluit op uw visie, droom en situatie.

Bedrijfsruimte nodig in Noord-Nederland

Bent u ondernemer en op zoek naar geschikte bedrijfshuisvesting in Noord-Nederland? Als ervaren bedrijfsmakelaar weet RBMT als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw organisatie. Wij helpen u in te spelen op toekomstige veranderingen die zich zullen voordoen in de markt. Daarom kijken wij niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering en de knelpunten daarin op het gebied van huisvesting. In onze analyse betrekken wij uw drijfveren en wensen, maar ook nadrukkelijk de marktverwachtingen, budgettaire randvoorwaarden, groeiambities en ondernemersstrategie.

Vastgoed verkopen of verhuren in Noord-Nederland

Ook wanneer u juist zakelijk vastgoed wilt verkopen, verhuren of erin wilt beleggen, denken wij op strategisch niveau met u mee. De uitkomst van onze dienstverlening is altijd een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat waar u als ondernemer verder mee kunt.

Onze diensten

Als ondernemer zit u nooit stil. U heeft voortdurend te maken met aspecten zoals groei, reorganisaties, een actief vestigingsbeleid en zaken zoals fusies en overnames. Echter ook een dynamische markt zorgt continue voor verandering. De behoefte aan passende bedrijfshuisvesting blijft daarmee ieder moment actueel.

Meer lezen

Ieder jaar wordt in ons land zakelijk vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Wie bepaalt de waarde van uw onroerend goed? De uitgebreide taxaties van RBMT bieden inzicht en zekerheid t.a.v. de actuele waarde van het zakelijk vastgoed en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Meer lezen

Wilt u vermogen opbouwen voor de toekomst of uw winst goed benutten? Beleggen in bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Meer lezen

Wilt u advies over uw vastgoed?

Neem contact op met onze vastgoedadviseurs

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top