Taxatie bedrijfspand:
Snel uw taxatierapport nodig van uw commercieel vastgoed?

Het boegbeeld van taxaties in commercieel vastgoed.

Als grootste taxatiekantoor van Friesland verzorgt RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs al ruim 15 jaar taxaties van commercieel vastgoed van de hoogste kwaliteit. We leveren gekwalificeerde taxatierapporten in Noord-Nederland aan:

 • MKB-ers, eigenaars/gebruikers
 • Institutionele beleggers
 • Vastgoedfinanciers
 • Woningcorporaties
 • Zorginstellingen
 • Alle geldverstrekkende instellingen.

Taxatierapport nodig? Ontvang binnen 24 uur uw offerte

Indien de taxatie bij een geldverstrekkende instelling ingeleverd dient te worden, dan kunt u voor een snelle afhandeling hier aangeven welke instelling het betreft.
Alex

Bedrijfspand taxeren

Actuele marktwaarde van uw vastgoed

Veel factoren zijn van invloed op de waarde van uw commercieel vastgoed. Marktontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfspand meer of juist minder waard wordt. Om op het goede moment de juiste beslissing te kunnen nemen, is het van belang dat u continu op de hoogte bent van de actuele marktwaarde van (uw) bedrijfsonroerend goed. De erkende taxateurs van RBMT geven u daarin inzicht met uitgebreide en gekwalificeerde taxatierapporten.

Offerte binnen 24 uur

BOG taxatie

Een objectieve taxatie van commercieel vastgoed is een belangrijke voorwaarde voor financiering. Daarom hecht RBMT veel waarde aan het verstrekken van een hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk taxatierapport van uw bedrijfspand. Voor het vaststellen van de juiste waarde van commercieel vastgoed, mag u op ons als ervaren vastgoedprofessional met specifieke kennis van het vakgebied rekenen, zoals commercieel vastgoed, winkels of bijzonder vastgoed zoals kerken en benzinestations.

Vraag offerte aan

Soorten zakelijke taxaties

Wij voeren taxatieopdrachten uit voor lokale Mkb’ers en regionale ondernemingen, maar ook voor institutionele beleggers, vastgoedfinanciers, woningcorporaties en zorginstellingen. Ons track-record omvat onder andere:

 • Kantoren, winkels en bedrijfspanden
 • Deskundigenberichten (rechtbanktaxaties)
 • Maatschappelijk vastgoed
 • Grootzakelijk vastgoed
 • Exploitatie gebonden vastgoed
 • Projectontwikkeling en herontwikkeling
 • Grondwaardebepaling
 • Woningcomplexen
 • Verhuurde woningen, appartementen en studio's / kamers
 • Bedrijfswoningen
 • Bijzondere objecten (o.a. sporthallen, kerken, kloosters)

RBMT taxateurs staat op de shortlist bij alle gerenommeerde banken en heeft ruime ervaring als deskundige in huurprijsherzieningstrajecten ex artikel 7: 303 BW.

TMI taxatie

Om de kwaliteit van onze taxatierapporten te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij het het Taxatie Management Instituut. TMI staat voor kwaliteit en hecht veel waarde aan de uniformiteit en transparantie van taxaties. Elk taxatierapport dat wordt uitgebracht door RBMT (via fluX) is TMI gecertificeerd. Daarmee voldoen onze taxatierapporten aan de strengste kwaliteitseisen gesteld en gecontroleerd door het TMI.

Direct offerte aanvragen

Rbmt taxeert voor

Taxatie bedrijfspand

Snel uw taxatierapport ontvangen
Als grootste taxatiekantoor van Friesland hebben wij permanent meerdere gecertificeerde taxateurs in huis. Hierdoor kunnen wij een taxatieopdracht op zeer korte termijn voor u uitvoeren.
Zekerheid met 4-ogen principe
Om tunnelvisie, beïnvloeding door derden en onnauwkeurigheden te voorkomen, werkt RBMT volgens het zogenaamde ‘4-ogen principe’. Dit betekent dat elke uitgevoerde taxatie ook door een collega wordt beoordeeld.
Strengste kwaliteitsnormen
Dat wij het vak van taxateur van zakelijk vastgoed verstaan, wordt objectief aangetoond doordat wij officieel VastgoedCert gecertificeerd zijn en beschikken over Register-Taxateurs (RT), die zijn aangesloten bij de NRVT.

Bedrijfstaxatie

Wilt u één of meer taxaties laten uitvoeren? RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs kan voor alle geldverstrekkende instellingen en haar klanten gekwalificeerde en hoogwaardige taxaties uitvoeren. Als deskundige taxatiespecialist hechten wij veel waarde aan het leveren van een betrouwbare en juiste taxatie. Onze specialisten voeren taxaties uit conform de hoogste taxatiestandaarden in heel Friesland.

Taxatierapport voldoet aan strengste eisen

RBMT is volledig onafhankelijk (functiescheiding op objectniveau tussen makelaars & taxateurs). Onze taxateurs voldoen aan de strengste normen van permanente educatie, waardoor we continue op de hoogte zijn van veranderingen en ontwikkelingen.

 • Waarborgen kwaliteit met 4-ogen principe
 • Ingeschreven in het register NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)
 • Strenge normen van permanente educatie

Offerte aanvragen

NRVT taxateurs

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen: Register Taxateurs (NRVT).

Onze kwaliteitsstandaarden:

 • International Valuation Standards (IVS) uitgegeven door de International Valuations Standards Council (IVSC)
 • De Algemene gedrags- en beroepsregels Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
 • Het Reglement Bedrijfsmatig Vastgoed NRVT en, voor zover van toepassing, het Addendum Grootzakelijk Vastgoed NRVT

Offerte aanvragen

Taxatie Commercieel Vastgoed Friesland

Een getaxeerd object moet in de praktijk, om diverse redenen, na een bepaalde periode nogmaals worden getaxeerd. Omdat wij al veel van dit object weten kunnen wij u snel en voordelig van dienst zijn, binnen de geldende taxatie regelgeving. Afhankelijk van het type (her)taxatie bieden wij u aantrekkelijke kortingen voor een markttechnische update en een hertaxatie. Bent u al klant van RBMT? Dan ontvangt u klantenkorting op de taxatie van andere objecten.

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top