Wilt u investeren in vastgoed?

Vermogen opbouwen met uw investering in commercieel vastgoed

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart.

Kennis van de vastgoedmarkt

Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

Plan een adviesgesprek in

Als eerste op de hoogte via de beleggersdatabase

RBMT heeft inzage in zowel de vraag als het aanbod in commercieel vastgoed. Bent u belegger in vastgoed of bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed? Zorg dan dat u in onze beleggersdatabase komt. Hiermee brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen, voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen. Vul uw investeringsprofiel in en wij informeren u direct.

Uw makelaar voor vastgoedbeleggingen

Als marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland durven we te zeggen dat we kennis van zaken hebben. Ook als het gaat over de beleggingsmakelaardij. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, van kantoren, bedrijfscomplexen, winkel(centra), studentenwoningen tot grootschalige wooncomplexen.

Heeft u vastgoed dat u wilt verkopen? Peil bij ons de interesse in uw object

Indien u uw eigen vastgoed wilt verkopen, is de beleggersdatabase ook heel interessant voor u. Omdat we van meer dan 500 beleggers weten wat hun investeringsprofiel is, kunnen we direct checken hoeveel interesse er is in uw object. Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? Vul de kenmerken van uw object in en zie het meteen.

Check de interesse in uw object

Kennis van beleggen
Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
Unieke beleggersdatabase
Al meer dan 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
Wij hebben de koper
Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiele kopers van uw object.

Maak een afspraak met een RBMT beleggingsadviseur

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top