Investeren in commercieel vastgoed

Kennis van beleggen
Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
Unieke beleggersdatabase
Al meer dan 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
Wij hebben de koper al
Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiele kopers van uw object.

Vermogen opbouwen voor de toekomst? Investeer in commercieel vastgoed

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart.

Ontdek uw mogelijkheden

Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

Advies over uw situatie

Vastgoed financieren met een LTV tot 75%

Wilt u weten wat uw investeringsmogelijkheden zijn? Met onze partner Bufr kunt u vastgoed financieren met een LTV tot 75%.

  • Financiering vanaf € 100.000,- tot € 10.000.000,-
  • Tot 75% van de marktwaarde
  • Aflossingsvrij
  • Binnen 2-4 weken geregeld

Ontdek interessante objecten om in te investeren

Op zoek naar een bedrijfspand als belegging? Maak gratis uw investeringsprofiel aan, dan brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen. Nog voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen.

Geld lenen voor vastgoedfinanciering
Wilt u inzicht in financieringsmogelijkheden met een hoger rendement? Met onze partner Bufr kunt u vastgoed financieren met een LTV tot 75%.
Unieke beleggersdatabase
Met meer dan 450 vastgoedbeleggers in onze database, hebben wij inzicht in de vraag- en aanbodzijde van de commerciele vastgoedmarkt in Noord-Nederland.
Advies over uw mogelijkheden
Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Bedrijfspand verkopen? Wij hebben de koper al!

Van meer dan 450 beleggers kennen wij hun investeringsbehoefte. Zo weten wij al wie er op zoek is naar uw bedrijfspand. Ontdek zelf in 4 stappen de interesse in uw bedrijfspand. Per klik ziet u hoeveel beleggers geïnteresseerd zijn.Inzicht u in uw persoonlijke mogelijkheden

Naast advisering aan zakelijke opdrachtgevers zijn wij ook al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggen in verschillende soorten vastgoed, van kantoren, bedrijfscomplexen, winkel(centra), studentenwoningen tot grootschalige wooncomplexen. Wilt u vastgoed kopen als belegging of juist verkopen: wij zijn uw partner.

Persoonlijk advies over beleggen aanvragen

Tjibbejan RBMT bedrijfsmakelaars

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top