Bedrijfsmakelaar Leeuwarden

Bedrijfspand kopen Leeuwarden

Een bedrijfspand kopen in Leeuwarden is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop van uw bedrijfspand, winkel, kantoor, etc.

Contact over bedrijfspand kopen

Bedrijfspand huren Leeuwarden

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs beschikt over een groot relatienetwerk en over actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

Contact over bedrijfspand huren

Op zoek naar huisvesting in Leeuwarden?

Bent u op zoek naar een geschikt pand en locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of andere huisvesting. Vul de zoekopdracht in en RBMT houdt u gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod dat voldoet aan uw wensen.

Bedrijfspand in Leeuwarden

Kennis van zaken
Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.
Topservice
Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner.
Marktleider
Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Bedrijfspand verkopen in Leeuwarden

De verkoop van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet.

Contact over bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verhuren in Leeuwarden

Bent u in het bezit van een bedrijfspand, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van bedrijfspanden bent u bij RBMT op de juiste plek.

Contact over bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand taxeren in Leeuwarden

Als grootste taxatiekantoor van Friesland verzorgt RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs al ruim een decennium commerciële vastgoedtaxaties van de hoogste kwaliteit voor eigenaars/gebruikers en beleggers en nagenoeg alle geldverstrekkende instellingen. Wilt u één of meer taxaties laten uitvoeren? RBMT voert voor alle geldverstrekkende instellingen en haar klanten gekwalificeerde en hoogwaardige taxaties uit. Als deskundige taxatiespecialist hechten wij veel waarde aan het leveren van een betrouwbare en juiste taxatie. Onze specialisten voeren taxaties uit conform de hoogste taxatiestandaarden in heel Friesland.

Taxatie aanvragen

NRVT Taxatierapport in Leeuwarden

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen: Register Taxateurs (NRVT).

Taxatie aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze bedrijfsmakelaar of taxateurs

Contact met onze vastgoedspecialist: laat hier uw gegevens achter

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top