Een geschikt bedrijfspand kopen in Noord-Nederland

Bedrijfspand kopen in Noord-Nederland

Een bedrijfspand kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop van uw huisvesting.

Inzicht in vraag en aanbod

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs beschikt over een groot relatienetwerk en over actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

Plan een afspraak

Passende huisvesting vinden?

Bent u op zoek naar een geschikt pand en locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u bij het vinden van een geschikt pand. Vul de zoekopdracht in en RBMT houdt u gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod dat voldoet aan uw wensen.

Op zoek naar vastgoed in Noord-Nederland? Wij zoeken met u mee!

Advies vastgoed RBMT bedrijfsmakelaars

Bedrijfspand kopen in Noord-Nederland

Geen risico's
Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Daarom nemen wij financieel, juridisch, bouwkundig en publiekrechtelijk gezien uw risico’s weg.
Zoekservice
Wij helpen u bij het vinden van passende huisvesting. Met een uitgebreide analyse van uw huidige situatie zorgen we ervoor dat de nieuwe huisvesting aansluit op uw wensen.
Kennis en inzicht
Dankzij ons netwerk, beleggersdatabase en lokale / regionale marktkennis weten wij welke potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn.

Uitgebreide huisvestingscan

Zoekt u een pand voor uw nieuwe bedrijfsactiviteiten? Of is er noodzaak om in zakelijk opzicht te verhuizen? Voordat we op zoek gaan naar een bedrijfspand dat voldoet aan uw verwachtingen, maken we standaard een uitgebreide huisvestingscan. Dit houdt in dat we een analyse maken van uw huidige huisvesting, de knelpunten daarin alsmede van uw zakelijke wensen en ambities met het oog op de toekomst. De uitkomsten van de scan vormen de basis voor onze zoektocht naar een geschikt object voor uw onderneming. Een pand dat past bij uw financiële situatie en het doel dat u voor ogen heeft.

Plan vrijblijvend een afspraak

Veilig geschikte huisvesting kopen

Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Daarom nemen wij financieel, juridisch, bouwkundig en publiekrechtelijk gezien uw risico’s weg. Wij waarborgen dat u op al deze vlakken geen risico’s loopt. U kunt de zoektocht geheel aan ons overlaten. Terwijl de professionals van RBMT de meest geschikte huisvesting voor u vinden, kunt u zich blijven richten op uw corebusiness.

Plan vrijblijvend een afspraak

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top