Bedrijfspand verhuren met bedrijfsmakelaar in Noord-Nederland?

Vastgoed verhuren in Noord-Nederland met bedrijfsmakelaar

Hoe kunt u er zeker van zijn dat u het maximale uit uw bedrijfspand haalt? De verhuur van uw zakelijk vastgoed is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is vastgoed verhuren dat wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen uit vastgoed verhuren, is een goed plan dat juridisch volledig is dicht getimmerd onmisbaar. Want de verhuur van een bedrijfspand kan heel vervelende situaties opleveren, als de zaken niet goed zijn geregeld.

Advies over vastgoed verhuren

Vastgoed verhuren in 5 stappen

1. Kennismaking met de bedrijfsmakelaar
2. Strategisch advies
3. Marktpositionering & campagne
4. Start verhuurproces
5. Contractuele afhandeling huurder

Doordachte strategie
RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed
Maximaal resultaat
Wij kennen de markt door en door en weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Onze strategie en werkwijze zorgen voor het maximale resultaat voor u.
Succesvolle promotie
Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Het verschil wordt gemaakt met een doordachte on- en offline promotie strategie.

Welk type vastgoed wilt u verhuren?

Naast het juridische deel, is het van belang dat u bij het vinden van een passende huurder weet binnen welke doelgroep u deze het beste kunt zoeken. Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? Onze vastgoedexperts kennen de klappen van de zweep. Zij kennen de regels en de markt en zorgen ervoor dat de verhuur van uw bedrijfspand gewoon goed wordt geregeld.

Maximaal rendement behalen uit vastgoed verhuur

Voordat RBMT uw vastgoed in de markt zet, maken we een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Ons doel is het hoogste rendement voor u en het vinden van de beste huurder voor uw pand.

Advies over vastgoed verhuren

Bedrijfspand verhuren

Heeft u een bedrijfshal die (deels) leeg staat? Of die niet volledig wordt benut? Misschien maakt u er (tijdelijk) geen gebruik van. Als u zich in deze situatie bevindt, kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfspand of een deel hiervan te verhuren. Het is immers zonde als deze lege ruimten niet worden benut. Bovendien levert de verhuur van een bedrijfspand financiële voordelen op én realiseert ook meer activiteit rondom het pand.

Kantoorruimte verhuren

Heeft u kantoorruimte beschikbaar en zoekt u hiervoor een geschikte huurder? Laat onze vastgoedadviseur met u meedenken. Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw kantoorpand, is een goede strategie onmisbaar. Wellicht heeft u te maken met gedeeltelijke leegstand of wilt u misschien de verhuur van een compleet kantoorpand uitbesteden? De vastgoedadviseurs van RBMT kennen de markt door en door en weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor u.

Winkelpand verhuren

Er komt veel regelgeving kijken bij de verhuur van een winkelpand. RBMT maakt een analyse van het winkelpand dat u wilt verhuren, voordat wij bepalen welke huurder het meest geschikt is. Vaak hebben wij al mogelijke huurders beschikbaar in onze database. Laat ons kosteloos bekijken of er een match mogelijk is. Indien er geen match is, zetten we uw winkelpand weloverwogen in de markt. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken en verzekeren u van het maximale resultaat.

Horecapand verhuren

Het hoogst haalbare resultaat behalen uit uw horecapand? Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw horecapand, is een goede strategie onmisbaar. De vastgoedadviseurs van RBMT kennen de markt door en door. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. RBMT analyseert, adviseert en begeleidt u in alle factoren die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Laat u vrijblijvend informeren over onze werkwijze.

Garagebox verhuren

Heeft u garageboxen beschikbaar en wilt u deze verhuren? Laat de vastgoedadviseurs van RBMT een plan maken voor de verhuur van uw garageboxen. Zo maken we voor u inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn en op welk resultaat u kunt rekenen. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Mogelijk hebben wij de huurder al in onze database staan. Vraag onze adviseur of er al een match mogelijk is.

Opslagruimte of magazijn verhuren

Heeft u opslagruimte of een magazijn dat u (deels) wilt verhuren? Bij RBMT hebben we ervaring en weten we hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw opslagruimte of magazijn,maken we vooraf een goed plan. Zo krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en de opbrengst van uw vastgoed. Met RBMT bent u er zeker van dat het goed wordt geregeld.

Bedrijfswoning verhuren

Heeft u een bedrijfswoning die u wilt verhuren? Bij RBMT hebben we veel ervaring met de verhuur van bedrijfswoningen. Er komt nogal wat regelgeving bij kijken. Onze vastgoedadviseurs weten onder welke condities een bedrijfswoning het beste in de markt kan worden gezet en wat ervoor nodig is om de beste huurder te vinden.

Beleggingspand verhuren

Heeft u als belegger interesse in het verhuren van commercieel vastgoed? Indien u uw eigen vastgoed wilt verhuren, is onze beleggersdatabase ook heel interessant voor u. Omdat we van meer dan 500 beleggers weten wat hun investeringsprofiel is, kunnen we direct checken hoeveel interesse er is in uw object.

Haal meer uit uw commercieel vastgoed

Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw vastgoed, is een goede strategie onmisbaar. De vastgoedadviseurs van RBMT kennen de markt door en door. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. RBMT analyseert, adviseert en begeleidt u in alle factoren die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Zo bent u verzekerd van het maximale resultaat.

Vraag adviesgesprek aan

Promotiestrategie bij vastgoed verhuren

Om de juiste doelgroep te benaderen, zetten we ons uitgebreide zakelijk netwerk in. Naast ons netwerk is promotie een belangrijke pijler bij het vinden van de beste huurder voor uw vastgoed. We stippelen een promotiestrategie uit en onze marketeer zorgt voor de beste online en offline presentatie van uw object. Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie en promotie. Zo maakt RBMT het verschil voor u in de markt.

Bekijk de promotiemogelijkheden

Onlangs verhuurde objecten

Benieuwd naar alle objecten die we reeds mochten verhuren? Bekijk het alle huurobjecten in ons aanbod.


Ontvang advies over vastgoed verhuren van onze expert (geheel vrijblijvend)

Linda met te huur bord

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top