De bedrijfsmakelaar van Friesland voor commercieel vastgoed

Bedrijfsmakelaars met kennis van zaken in Friesland

Als ondernemer zit u nooit stil. U heeft voortdurend te maken met aspecten zoals groei, reorganisaties, een actief vestigingsbeleid en zaken zoals fusies en overnames. Echter ook een dynamische markt zorgt continue voor verandering. De behoefte aan passende bedrijfshuisvesting blijft daarmee ieder moment actueel.

RBMT is specialist in commercieel vastgoed
Luisteren is één van onze belangrijkste kwaliteiten, want alleen door goed te luisteren kunnen wij de juiste vastgoedpartijen met elkaar verbinden. Dat is ons werk en daar zijn we goed in. Zo helpen wij ondernemers om in te spelen op de kansen die zich voordoen. We kijken verder dan alleen een transactie. Bij RBMT hebben we kennis van zaken. Uw zaak.

Wat is uw vastgoedvraag?

Bedrijfsmakelaar Friesland

Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop en aanhuur van uw huisvesting.

Meer lezen

Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw vastgoed, is een goed verkoopplan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Wat is de financiële situatie van de aspirant koper of huurder? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden?

Meer lezen

Met een doordachte promotiestrategie brengen wij uw bedrijfspand met offline en online marketing bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Uw object wordt optimaal in beeld gebracht met een uitgebreid presentatiepakket op funda in business.

Meer lezen

Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Tjibbe jan RBMT 2 900 x 900 px

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top