De bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland voor commercieel vastgoed

Voortvarend in verkopen, kopen, taxeren en beleggen

Op funda beoordeeld met: 9,3

Bedrijfsmakelaar Noord-Nederland

Kennis van zaken
Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.
Topservice
Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner.
Marktleider
Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Voortvarend in bedrijfsmakelaardij

Als ondernemer zit u nooit stil. U heeft voortdurend te maken met aspecten zoals groei, reorganisaties, een actief vestigingsbeleid en zaken zoals fusies en overnames. Een dynamische markt zorgt ook continue voor verandering. De behoefte aan passende bedrijfshuisvesting blijft daarmee ieder moment actueel.

RBMT is specialist in commercieel vastgoed
Luisteren is één van onze belangrijkste kwaliteiten, want alleen door goed te luisteren kunnen wij de juiste vastgoedpartijen met elkaar verbinden. Dat is ons werk en daar zijn we goed in. Zo helpen wij ondernemers om in te spelen op de kansen die zich voordoen. We kijken verder dan alleen een transactie. Bij RBMT hebben we kennis van zaken.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bedrijfsmakelaar Noord-Nederland

Een bedrijfspand kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop van uw huisvesting.

Meer lezen

Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw vastgoed, is een goed verkoopplan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Wat is de financiële situatie van de aspirant koper? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? Of is verhuren wellicht interessanter voor u?

Meer lezen

Met een doordachte promotiestrategie brengen wij uw bedrijfspand met offline en online marketing bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Uw object wordt optimaal in beeld gebracht met een uitgebreid presentatiepakket op funda in business.

Meer lezen

Tjibbe Jan

Uw bedrijfsmakelaar in Noord-Nederland

Wat betekent een bedrijfspand voor u? Een plek om uw dromen op het gebied van ondernemerschap waar te maken? Een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Elke vastgoedvraag vereist een aanpak op maat, zodat het antwoord exact aansluit op uw visie, droom en situatie. Bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs werkt een team van vastgoedspecialisten met hart voor de zaak. Bovenal hebben ze kennis van commercieel vastgoed. Neem contact op en ontdek wat onze bedrijfsmakelaars voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

Bedrijfspand kopen Noord-Nederland

Een bedrijfspand kopen in Noord-Nederland is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop van uw bedrijfspand, winkel, kantoor, etc.

Bedrijfspand te huur Noord-Nederland

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs beschikt over een groot relatienetwerk en over actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Bedrijfspand Noord-Nederland

Bent u op zoek naar een geschikt pand en locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of andere huisvesting. Vul de zoekopdracht in en RBMT houdt u gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod dat voldoet aan uw wensen.

Taxatie commercieel vastgoed Noord-Nederland

Als grootste taxatiekantoor van Noord-Nederland verzorgt RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs al ruim een decennium commerciële vastgoedtaxaties van de hoogste kwaliteit voor eigenaars/gebruikers en beleggers en nagenoeg alle geldverstrekkende instellingen.

Wilt u één of meer taxaties laten uitvoeren? RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs kan voor alle geldverstrekkende instellingen en haar klanten gekwalificeerde en hoogwaardige taxaties uitvoeren. Als deskundige taxatiespecialist hechten wij veel waarde aan het leveren van een betrouwbare en juiste taxatie. Onze specialisten voeren taxaties uit conform de hoogste taxatiestandaarden in heel Noord-Nederland.

Afspraak maken

NRVT Taxatierapport Noord-Nederland

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen: Register Taxateurs (NRVT).

Bedrijfspand verkopen Noord-Nederland

De verkoop van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet. Maak kennis met onze bedrijfsmakelaar in Noord-Nederland.

Bedrijfspand verhuren Noord-Nederland

Bent u in het bezit van een bedrijfspand, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van bedrijfspanden bent u bij RBMT op de juiste plek.

Afspraak maken

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top