De grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

De grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

Ruim 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke zoekprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt. Dit aantal groeit gestaag. Op ieder moment kunnen wij uit deze beleggersdatabase selecties maken voor ons specifieke aanbod.

Investeren in vastgoed?
Zorg dat u in de database komt!

Bent u belegger in vastgoed of bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed? Zorg dan dat u in onze beleggersdatabase komt. Hiermee brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen, voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen. Vul uw investeringsprofiel in en wij informeren u direct. Liever direct contact plan een (telefonische) afspraak met een vastgoedadviseur.

Wilt u uw vastgoed verkopen?
Wij hebben de koper al!

Wilt u (misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al! Meer dan 450 beleggers staan met hun investeringsprofiel in onze database. Daardoor kunnen wij direct checken hoeveel interesse er is in uw object. Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? Raadpleeg de database en zie direct hoeveel potentiële kopers er zijn.

Maak een afspraak met een RBMT beleggingsadviseur

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top