De beste promotie en hoogste opbrengst van uw bedrijfspand

De beste promotie van uw bedrijfspand in Noord-Nederland op o.a. funda in business

Met een doordachte promotiestrategie brengen wij uw bedrijfspand met offline en online marketing bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Uw object wordt optimaal in beeld gebracht met een uitgebreid presentatiepakket. Een perfecte objectpresentatie resulteert tot meer kijkers en een hogere opbrengst.

  • Uw bedrijfspand op funda in business
  • Presentatie op www.rbmt.nl
  • Objectpresentatie
  • Professionele bedrijfsfotografie
  • Luxe objectbrochure
  • 2D en 3D plattegronden
  • Dataroom
  • Unieke objectwebsite
  • Voordeel van uitgebreid relatienetwerk

Vraag een adviesgesprek aan


Uw bedrijfspand op Funda in business

Met een professionele presentatie wordt uw object goed gepresenteerd op funda in business. Iedere objectpresentatie is voorzien van meer dan voldoende professionele foto’s, een interactieve plattegrond en 360 graden foto’s. Uw object is vanzelfsprekend ook goed vindbaar via onze website en onze app. U krijgt inzage in de statistieken van Funda om te kunnen zien hoe uw verkoopobject presteert. In overleg met u zetten we de promotiemogelijkheden die Funda biedt in voor de beste positionering van uw pand.

Objectpresentatie aanbod v2

Bedrijfspand op www.rbmt.nl

Uw bedrijfspand wordt met professionele objectfotografie, plattegronden en commerciële verkoopteksten gepresenteerd op onze website www.rbmt.nl. Zoekers die interesse hebben om uw bedrijfspand te kopen of huren kunnen uw bedrijfspand uitgebreid bekijken en online een bezichtiging aanvragen. Serieuze gegadigden worden begeleid door onze vastgoedadviseurs.

Objectpresentatie RBMT 0004 Objectpresentatie te huur bord

Objectpresentatie bedrijfspand verkopen of verhuren

Met ons knalroze “te huur/koop” bord valt uw verkoopobject zeker op. Afhankelijk van de situatie, het type object en de locatie wordt in overleg met u aanvullende branding op maat ingezet voor de meest optimale presentatie van uw bedrijfspand.

Objectpresentatie RBMT 0006 Professionele fotografie

Professionele fotografie bedrijfspand

Voor een goede impressie van uw object zorgt een gekwalificeerde fotograaf standaard voor de allerbeste foto’s van uw pand. Indien gewenst, wordt er ook een 3D presentatie ontwikkeld. De 360° foto’s geven kijkers de mogelijkheid online door de ruimtes te bewegen en een interactieve tour te maken. In overleg kan het object ook met een drone video vanuit de lucht worden vastgelegd. Hierdoor wordt ook de omgeving goed zichtbaar en is de presentatie optimaal.

Objectpresentatie RBMT 0000 Objectbrochure

Luxe objectbrochure bedrijfsonroerend goed

Voor uw object ontwikkelen wij een luxe objectbrochure waarin de belangrijkste informatie over uw pand overzichtelijk wordt gepresenteerd voor zoekers. Geïnteresseerden kunnen de objectbrochure bij ons opvragen en wij bieden deze proactief aan aan potentiële kopers. Een middel dat sinds jaar en dag erg wordt gewaardeerd, waarbij we zowel een online als offline versie aanbieden.

Objectpresentatie RBMT 0003 Professionele plattegrond 3 D

Plattegronden bedrijfspand

Voor een goede objectpresentatie zijn plattegronden onmisbaar. Het geeft de online bezichtiger meer inzicht in de mogelijkheden. De plattegronden van uw bedrijfsobject zijn zowel plat (2D) als ruimtelijk (3D) te bekijken.

Objectpresentatie RBMT 0007 Dataroom

RBMT Dataroom

In onze dataroom wordt alle relevante informatie van specifiek (beleggings)aanbod uitgelicht. Via een inlogcode kunnen geselecteerde kandidaat-kopers de complete dossiers bekijken. Vanuit ons netwerk en de RBMT dataroom weten wij vaak direct wie op zoek is naar uw bedrijfspand.

Objectpresentatie RBMT 0002 Objectwebsite

Unieke website bedrijfspand

RBMT biedt u de mogelijkheid tot een unieke website van uw bedrijfspand. Daarmee onderscheidt u zich direct als verkoper/verhuurder van het overige aanbod. Indien wenselijk kunnen geïnteresseerden hier direct alle relevante documenten inzien.

Netwerk RBMT

Relatienetwerk zoekers en beleggers Noord-Nederland

Een groot pluspunt aan RBMT is ons uitgebreide relatienetwerk. Daardoor weten we precies wat er in de commerciële vastgoedmarkt speelt en zijn de lijnen kort. Wij koppelen de wensen van zoekers en beleggers in ons actieve relatienetwerk direct aan uw object en/of vastgoed portefeuilles. Daardoor kunnen wij meteen al bepalen of er matches mogelijk zijn.

Doordachte strategie
RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed
Maximaal resultaat
Wij kennen de markt door en door en weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Onze strategie en werkwijze zorgen voor het maximale resultaat voor u.
Succesvolle promotie
Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Het verschil wordt gemaakt met een doordachte on- en offline promotie strategie.

Objectpresentatie RBMT

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een vastgoedadviseur van RBMT

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top