Beleggen in commercieel vastgoed in Friesland

Kennis van beleggen
Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
Grootste beleggersdatabase
Al meer dan 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
Wij hebben de koper
Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiële kopers van uw object.

Vermogen opbouwen met commercieel vastgoed in Friesland

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

Plan een adviesgesprek

Ontdek interessante objecten om in te investeren

Bent u belegger in vastgoed of bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed? Zorg dan dat u in onze beleggersdatabase komt. Hiermee brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen, voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen. Vul uw investeringsprofiel in en wij informeren u direct.

Vul investeringsprofiel in

Bedrijfspand kopen als investering?

Bedrijfspand kopen in Friesland als investering?

De aankoop van bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen

Bedrijfspand verkopen in Friesland? Wij hebben de koper al!

Van meer dan 450 beleggers kennen wij hun investeringsbehoefte. Zo weten wij al wie er op zoek is naar uw bedrijfspand. Ontdek zelf in 4 stappen de interesse in uw bedrijfspand. Per klik ziet u hoeveel beleggers geïnteresseerd zijn.

Ontdek direct de interesse

Afspraak maken met onze beleggingsadviseur

Tjibbe Jan en Jeroen RBMT

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top