Beleggen in commercieel vastgoed met RBMT

Kennis van beleggen
Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
Unieke beleggersdatabase
Al meer dan 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
Wij hebben de koper
Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiële kopers van uw object.

Vermogen opbouwen met commercieel vastgoed in Friesland

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

Plan een adviesgesprek

Maak gebruik van de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

Investeren in vastgoed?
Zorg dat u in de database komt!

Bent u belegger in vastgoed of bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed? Zorg dan dat u in onze beleggersdatabase komt. Hiermee brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen, voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen. Vul uw investeringsprofiel in en wij informeren u direct.

Geef uw investeringsprofiel door

Wilt u uw vastgoed verkopen?
Wij hebben de koper al!

Wilt u (misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al! Meer dan 450 beleggers staan met hun investeringsprofiel in onze database. Daardoor kunnen wij direct checken hoeveel interesse er is in uw object. Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? Vul via onderstaande link de vragen in over uw object en zie direct hoeveel potentiële kopers er zijn.

Check de interesse in uw object

Beleggen binnen de zakelijke vastgoedmarkt in bedrijfs onroerend goed

De aankoop van bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen

Maak een afspraak met een RBMT beleggingsadviseur

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top