Bedrijfspand verkopen met de bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland

Voortvarend in verkopen

Op funda beoordeeld met: 9,3
Doordachte strategie
RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed
Maximaal resultaat
Wij kennen de markt door en door en weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Onze strategie en werkwijze zorgen voor het maximale resultaat voor u.
Succesvolle promotie
Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Het verschil wordt gemaakt met een doordachte on- en offline promotie strategie.

Commercieel vastgoed verkopen in Noord-Nederland

U wilt een bedrijfspand verkopen of wellicht een deel ervan.
De verkoop van een bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Onze bedrijfsmakelaars vinden voor uw onroerend goed de beste koper. Van bedrijflocaties aan de snelweg tot winkelpanden in het centrum, van ontwikkelingslocaties tot kantoorpanden. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van ieder type bedrijfsonroerend vastgoed.

Vind de juiste koper.
Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet.

Meer weten?
Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten.

Ontvang advies over vastgoed verkopen van onze expert (geheel vrijblijvend)

(Misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al!

U wilt een bedrijfspand verkopen? Wij hebben de grootste database met vastgoedbeleggers in Noord-Nederland. Wilt u weten hoeveel interesse er is in uw object? Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur of raadpleeg direct de online database.

Maak een afspraak Vind uw koper

Linda

Onlangs verkochte objecten

Benieuwd naar alle objecten die we reeds hebben verkocht? Bekijk het complete aanbod koopobjecten in ons aanbod.

Het hoogst haalbare resultaat van uw vastgoed

Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw vastgoed, is een goede strategie onmisbaar. De vastgoedadviseurs van RBMT kennen de markt door en door. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. RBMT analyseert, adviseert en begeleidt u in alle factoren die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Zo bent u verzekerd van het maximale resultaat.

Peil de interesse in uw vastgoed

Hoe zwaar telt goede promotie van commercieel vastgoed?

Om de juiste doelgroep te benaderen is naast een uitgebreid zakelijk netwerk een uitgekiende promotiestrategie van groot belang. Naast ons netwerk is promotie een belangrijke pijler bij het vinden van de beste koper voor uw vastgoed. Onze marketeer zorgt voor de beste online en offline presentatie van uw object. Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Zo maakt RBMT het verschil voor u in deze markt.

Bekijk het presentatiepakket

Toegankelijk en snel: de RBMT Dataroom

Of u nu verkoper of belegger bent: indien er vanuit de database matches zijn met uw object, kan RBMT geïnteresseerden mondeling van informatie voorzien, maar ook toegang verlenen tot uw object in de RBMT dataroom. Gerichte zoekers krijgen met een persoonlijke inlog code toegang tot de algemene gegevens van een object en relevante documentatie. Indien relevant kunnen wij de gegevens van uw object voor geïnteresseerden aanbieden in onze dataroom. Dit werkt uitermate efficiënt en en wordt bovendien als heel toegankelijk ervaren.

Maak een afspraak

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top