Wilt u commercieel vastgoed verkopen?

Wilt u vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al!

Bent u voornemens om uw vastgoed te verkopen of wilt u weten hoeveel potentiële interesse er is voor uw object? Profiteer dan van onze beleggersdatabase, een unieke database met meer dan 450 potentiele geïnteresseerden voor uw object. Doe de Verkoopcheck en u zie direct hoeveel mogelijke kopers wij binnen ons beleggersbestand hebben.

Peil de interesse in uw vastgoed

Onze unieke verkoopformule

Omdat geen pand hetzelfde is, is de verkoop dat ook niet. RBMT biedt u een unieke verkoopformule passend bij u en uw pand. Hoe kunnen we u begeleiden bij de (mogelijke) verkoop van uw object?

  kop diensten beleggen


  Indicatie verkoopopbrengst

  Bent u benieuwd naar de verkoopmogelijkheden van uw pand? Onze bedrijfsmakelaar komt graag bij u langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken en u een indicatie te geven van de mogelijke opbrengst.

  Ontvang een indicatie

  kop diensten zakelijk


  Interesse toetsen

  Zonder dat u uw object daadwerkelijk te koop zet, kunnen wij uw object (desgewenst anoniem) voorleggen aan onze beleggers-database. Op deze manier krijgt u een goede indicatie van de verkoopmogelijkheden en -opbrengst.

  Toets de interesse

  kop rbmt diensten oud


  Stil verkopen

  Wit u uw object verkopen, zonder dat dit actief zichtbaar is? Dan doen wij dit 'stil' en stellen een verkoopmemorandum op die wij voorleggen aan (een selectie) van onze beleggersdatabase. Op deze manier kunnen 'ongemerkt' maar effectief uw object verkopen.

  Verkoop stil

  kop rbmt


  Actief verkopen

  Uw object op een actieve manier aan de markt aanbieden? Door middel van onze unieke on- en offline promotiemiddelen presenteren wij uw object en halen zo het maximale uit uw verkoop.

  Verkoop actief

  Maak gebruik van de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

  Of u nu wilt beleggen of wilt verkopen. Profiteer van de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland. De manier om voor u als belegger op de hoogte te blijven van actuele beleggingsmogelijkheden en voor u als verkoper om te peilen hoeveel interesse er is in uw object.

  Schrijf u in als belegger Peil de interesse in uw object

  Kennis van beleggen
  Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
  Unieke beleggersdatabase
  Al meer dan 500 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
  Wij hebben de koper
  Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiele kopers van uw object.

  Ontvang meer informatie over vastgoed verkopen met RBMT

  Heerenveen
  Abe Lenstra Boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top