Beleggen in vastgoed? Geef uw investeringsprofiel door

Ontdek interessante objecten om in te investeren

Geef in 3 stappen uw investeringsprofiel door

Maak gratis uw investeringsprofiel aan en blijf op de hoogte van ons nieuwe beleggingsaanbod. Ruim 450 beleggers ging u voor en staan al in de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland.

Vastgoed financieren met een LTV tot 75%

Wil u vrijblijvend inzicht in extra (her)financieringsmogelijkheden met een hoger rendement? Dankzij onze partner Bufr kunt u vastgoed financieren met een LTV tot 75%.

De grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

Ruim 450 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke zoekprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt. Dit aantal groeit gestaag. Op ieder moment kunnen wij uit deze beleggersdatabase selecties maken voor uw specifieke bedrijfspand.

Investeren in vastgoed? Zorg dat u in de database komt!

Bent u belegger in vastgoed of bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed? Zorg dan dat u in onze beleggersdatabase komt. Hiermee brengen we u als eerste op de hoogte van nieuwe objecten die in de verkoop komen, voordat de objecten openbaar worden gemaakt op onze website of andere vastgoedportalen. Vul uw investeringsprofiel in en wij informeren u direct. Liever direct contact plan een (telefonische) afspraak met een vastgoedadviseur.

Nieuwste investeringsobjecten
Financieren met LTV tot 75%
Inzage leencapaciteit en rendement

Informatiegesprek aanvragen met onze beleggingsadviseur

Tjibbe Jan template blauw

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top