Einstein Park, Leeuwarden

TE KOOP: 52 moderne bedrijfsunits gelegen aan het Einstein Park in Leeuwarden.TE KOOP: 52 moderne bedrijfsunits

Aan de westkant van Leeuwarden op bedrijventerrein "De Zwette" worden aan de Einsteinweg, 52 moderne casco bedrijfsunits gerealiseerd. De units maken onderdeel uit van drie bedrijfsgebouwen en zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Elke unit bestaat uit een bedrijfshal/showroom voorzien van elektrische overheaddeur, separate toegangsdeur, diverse raampartijen en een betonnen verdiepingsvloer op de eerste verdieping welke als kantoor- of opslagruimte gebruikt kan worden.

Locatie

Het terrein ligt op een strategische plek, dicht bij belangrijke uitvalswegen en de binnenstad van Leeuwarden met een snelle ontsluiting via A31 en N31.

Bekijk op Maps

Locatie einsteinpark

Opleveringsniveau

De units worden casco opgeleverd. Voor elke bedrijfsunit zijn er meerdere parkeervakken op eigen terrein. De afmetingen van het terrein verschillen per unit. Het terrein rondom de bedrijfsgebouwen wordt ingericht met een mandelige weg en groenvoorzieningen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Deze units worden gebouw met het oog op de toekomst en met aandacht voor duurzaamheid. Dit geldt voor het ontwerp, maar ook zeker voor het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Alle units krijgen een eigen brandcompartimentering, het dak is geschikt van het plaatsen van zonnepanelen en de units beschikken over eigen parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan

De bedrijfsunits van Einstein Park worden gerealiseerd op een perceel binnen het bestemmingsplan 'Leeuwarden-Industrieterrein West', zoals is vastgesteld op 31 oktober 2011. Op de locatie van het Einstein Park zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 5.3 toegestaan. Deze activiteiten zijn opgenomen in bijlage 1 'bedrijvenlijst' van het voornoemde bestemmingsplan.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Leeuwarden of de website www.omgevingsloket.nl / regels op de kaart. Bijlage 1 'bedrijvenlijst' is ook via de makelaar op te vragen.

Brochure downloaden

Sfeerbeeld einsteinpark 2

Sfeerimpressie Einstein Park

Sfeerbeeld Einstein Park
Sfeerbeeld Einstein Park
Sfeerbeeld Einstein Park
Sfeerbeeld Einstein Park

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Jeroen van Reenen

Jeroen van Reenen

Vastgoedadviseur

Jeroen van Reenen

Vastgoedadviseur
Levi Huijser

Levi Huijser

Kandidaat-Makelaar

Levi Huijser

Kandidaat-Makelaar

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top