Kopen & huren

Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. Het inschakelen van een professional is daarom geen overbodige luxe. We weten als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij aankoop en aanhuur. Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Daarom nemen wij financieel, juridisch, bouwkundig en publiekrechtelijk gezien uw risico’s weg.

Bel mij terug

Dataroom

Als potentiële koper wilt u zich graag goed oriënteren. In de dataroom kunt u via een inlogcode eenvoudig alle denkbare informatie over het object beoordelen.

Experts met een passie

Onze mensen zijn specialisten met niet alleen de benodigde vakkennis, maar ook met bevlogenheid. Met hart voor de zaak. Uw zaak.

Taxaties

Wilt u weten voor welk tarief wij uw vastgoed kunnen taxeren? Vraag een taxatie offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur.

Objectpresentatie

Met een slimme promotiestrategie brengen wij uw bedrijfspand zowel met offline als online marketing bij de juiste doelgroep onder de aandacht.