Orionweg 6 t

8938 AH Leeuwarden
€ 595.000
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

Gelegen op bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden bieden wij namens onze opdrachtgever 'Liessent B.V.' deze bedrijfsunit van circa 860 m² BVO te koop aan. Deze bedrijfsunit aan de Orionweg 6 t, is een hoek gelegen bedrijfsunit met een uitstekende zichtlocatie. De bedrijfsunit is voorzien van elektrische schuifdeuren t.b.v. de entree, vloerverwarming op de gehele begane grond, elektrische overheaddeur, verdiepingsvloer (430 m2) en twee lichtstraten. Daarnaast is de bedrijf...

Gelegen op bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden bieden wij namens onze opdrachtgever 'Liessent B.V.' deze bedrijfsunit van circa 860 m² BVO te koop aan. Deze bedrijfsunit aan de Orionweg 6 t, is een hoek gelegen bedrijfsunit met een uitstekende zichtlocatie. De bedrijfsunit is voorzien van elektrische schuifdeuren t.b.v. de entree, vloerverwarming op de gehele begane grond, elektrische overheaddeur, verdiepingsvloer (430 m2) en twee lichtstraten. Daarnaast is de bedrijfsunit gelegen op 1.100 m² eigen grond!

Opleverniveau en duurzaamheid
De bedrijfsunit, welke onderdeel is van een bedrijfsverzamelgebouw, wordt standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. De bedrijfsunit krijgt een nette en esthetische uitstraling en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Deze luxe en moderne unit wordt met het oog op duurzaamheid en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd.

BESCHIKBAARHEID

Bouwnummer BVO Verdieping Koopprijs
Orionweg 6-t 430 m² 430 m² € 595.500,= vrij op naam

Algemene informatie
Het pand kan voor verschillende doeleinden zoals showroom, werkplaats, opslag en kantoorruimte gebruikt worden. Dit project is eveneens interessant als belegging. De unit wordt met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk duurzame elementen toegepast, zoals hoogwaardige isolatie, geen gasaansluiting, voldoende groenvoorziening op het terrein en de voorbereiding voor elektrische laadpalen. Het dak wordt verzwaard uitgevoerd, waardoor er zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

De bedrijfsunit kenmerkt zich door de vele lichtkozijnen, waardoor er zowel op de begane grond als op de verdieping veel daglicht binnenvalt. De verdieping leent zich uitstekend voor kantoorruimtes of andere zakelijke doeleinden, zoals extra vierkante meters voor een showroom of opslag. Op aanvraag is er een indelingstekening ter beschikking, om zo een helder beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.

Locatie
De bedrijfsunit is gelegen aan de Orionweg op het bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden, schuin tegenover het treinstation Camminghaburen.

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar door de ligging van diverse uitvalswegen en de strategische ligging ten opzichte van het centrum en de rondweg van Leeuwarden. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het treinstation Camminghaburen.

Oppervlakte
Totale bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 860 m², verdeeld over:
- circa 430 m² gelegen op de begane grond;
- circa 430 m² op de verdiepingsvloer.

Voorzieningen
Orionweg 6-t wordt standaard voorzien van:
- gevlinderde betonvloer met een draagkracht van ca. 1000 kg/m² en ca. 300 kg/m² op de verdiepingsvloer;
- vrije hoogte op de begane grond ca. 4,0 meter en op de verdieping ca. 2,6 meter;
- geïsoleerde elektrische overheaddeur;
- HR++ isolatieglas;
- aansluiting voor nutsvoorzieningen; water, elektra en internet;
- meterkast met 6 groepen en 1 krachtgroep;
- voorbereiding toilet d.m.v. rioleringsbuis.
-elektrische schuifdeuren (t.b.v. entree)
- vloerverwarming
- elektrische overheaddeur
- verdiepingsvloer (430m2)
- vaste trap
- twee lichtstraten

Overige terreinvoorzieningen
- Orionweg 6-t beschikt over een eigen terrein met daarbij een eigen inrit en 14 parkeerplaatsen op eigen grond;
- brievenbus;
- LED-buitenlamp met schemerschakelaar;
- het terrein wordt voorzien van bestrating;
- terreinafscheiding door middel van een (groene) haag.

Vereniging van Eigenaren
Na het gereedkomen van alle werkzaamheden wordt de bedrijfsunit opgeleverd. Oplevering vindt alleen plaats indien alle bouwtermijnen zijn voldaan. De opstalverzekering voor het gehele complex wordt geregeld via de VvE. Eigenaren van de bedrijfsunits zijn verplicht lid te zijn van de VvE en hun maandelijkse bijdrage daaraan te voldoen. Dit lidmaatschap zal als kettingbeding worden opgenomen in de koopaannemingsovereenkomst en de splitsingsakte van de VvE.


VERKOOPVOORWAARDEN

Koopprijs
€ 595.000,= vrij op naam.

Aanvaarding
In overleg, start bouw in voorjaar 2024.

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Bijzonderheden
De koopprijs wordt in termijnen betaald, conform de bepalingen in de aanneemovereenkomst.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Levi Huijser, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Vraagprijs:
€ 595.000
Aangeboden sinds:
12-01-2024

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2024
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
Perceeloppervlakte:
6098m²
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
860 m²
Bedrijfshal vrije hoogte:
400 cm
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1000 kg

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
Elke unit beschikt over een eigen terrein met daarbij een eigen inrit en parkeerplaatsen (afhankelijk van de grootte van de unit) op eigen grond;

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
RBMT 0513 - 644 355 0513 - 644 355
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top