Bedrijfswoning kopen of verkopen? Schakel onze bedrijfsmakelaar in!

Onze diensten

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs bedient vanuit het zakelijke hart Heerenveen de gehele Friese commerciële vastgoedmarkt. Bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs werkt een team van vastgoedspecialisten met hart voor de zaak. Bovenal hebben ze kennis van commercieel vastgoed. Binnen 5 jaar na de start hebben we een leading positie bemachtigd in de markt van bedrijfsonroerend goed en commercieel vastgoed. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten.

Verkopen

Uw bedrijfswoning verkopen is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfswoning, bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject?

Bedrijfswoning verkopen

Bedrijfswoning verhuren

Bent u in het bezit van een bedrijfswoning, bedrijfspand, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van bedrijfsruimtes bent u bij RBMT op de juiste plek.

Bedrijfswoning verhuren

Kopen

RBMT begeleidt u bij het kopen van uw bedrijfswoning of ander commercieel vastgoed. Bent u van plan binnenkort een bedrijfswoning te kopen? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Onze vastgoedadviseurs adviseren u graag.

Bedrijfswoning kopen

Aanhuren

Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. RBMT begeleidt u bij de aanhuur van uw bedrijfswoning.

Bedrijfswoning huren

Verkoop uw bedrijfswoning met RBMT

Kennis van zaken
Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.
Topservice
Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner.
Marktleider
Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Bedrijfswoning verkopen

Uw bedrijfswoning verkopen is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfswoning, bedrijfsruimte, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfswoning het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet. Uw bedrijfsruimte verkopen start bij RBMT.

bedrijfswoning verhuren

Bent u in het bezit van een bedrijfswoning met loods, bedrijfsruimte, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van bedrijfsruimte bent u bij RBMT op de juiste plek. Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan, we vertellen u graag meer over onze werkwijze en hoe we u op dit gebied kunnen ontzorgen.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Bedrijfswoning kopen

Een bedrijfswoning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij het kopen van uw bedrijfsruimte of ander commercieel vastgoed. Bent u van plan binnenkort een bedrijfswoning met bedrijfspand te kopen? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Onze vastgoedadviseurs adviseren u graag.

Bedrijfswoning kopen

Bedrijfswoning te huur

Bent u van plan om een bedrijfswoning te huren? RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs beschikt over een groot relatienetwerk en over actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. RBMT begeleidt u bij de aanhuur van uw bedrijfswoning.

Bedrijfswoningen te koop

Benieuwd welke bedrijfswoningen te huur en te koop staan? Bekijk hier ons aanbod bedrijfspanden. Meer bedrijfspanden die te koop staan kunt u bekijken door op de button te klikken.

Taxatie bedrijfswoning met bedrijfspand

Als grootste taxatiekantoor van Friesland verzorgt RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs al ruim een decennium commerciële vastgoedtaxaties van de hoogste kwaliteit voor eigenaars/gebruikers en beleggers en nagenoeg alle geldverstrekkende instellingen.

Wilt u één of meer taxaties laten uitvoeren? RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs kan voor alle geldverstrekkende instellingen en haar klanten gekwalificeerde en hoogwaardige taxaties uitvoeren. Als deskundige taxatiespecialist hechten wij veel waarde aan het leveren van een betrouwbare en juiste taxatie. Onze specialisten voeren taxaties uit conform de hoogste taxatiestandaarden. Neem voor een taxatie van uw bedrijfswoning of bedrijfspand gerust contact met ons op.

Taxatie bedrijfspand

Gekwalificeerde taxateurs

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen: Register Taxateurs (NRVT). Vraag vandaag nog een taxatie aan.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze bedrijfsmakelaar of taxateurs

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top