Uw vastgoed verkopen of verhuren in Friesland

Commercieel vastgoed verkopen of verhuren in Friesland

De verkoop of verhuur van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop of verhuur van uw commercieel vastgoed, is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet.

Bekijk onze promotiemogelijkheden

(Misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al!

U wilt wellicht uw vastgoed verkopen? Wij hebben de grootste database met vastgoedbeleggers in Noord-Nederland. Wilt u weten hoeveel interesse er is in uw object? Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur.

Maak een afspraak

Doordachte strategie

RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed

Maximaal resultaat

Wij kennen de markt door en door en weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Onze strategie en werkwijze zorgen voor het maximale resultaat voor u.

Succesvolle promotie

Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Het verschil wordt gemaakt met een doordachte on- en offline promotie strategie.

Het hoogst haalbare resultaat van uw vastgoed

Om de wenselijke opbrengst te behalen uit uw vastgoed, is een goede strategie onmisbaar. De vastgoedadviseurs van RBMT kennen de markt door en door. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. RBMT analyseert, adviseert en begeleidt u in alle factoren die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Zo bent u verzekerd van het maximale resultaat.

Hoe zwaar telt goede promotie van commercieel vastgoed?

Om de juiste doelgroep te benaderen is naast een uitgebreid zakelijk netwerk een uitgekiende promotiestrategie van groot belang. Naast ons netwerk is promotie een belangrijke pijler bij het vinden van de beste koper voor uw vastgoed. Onze marketeer zorgt voor de beste online en offline presentatie van uw object. Het succesverhaal begint met een complete professionele presentatie. Zo maakt RBMT het verschil voor u in deze markt.

Toegankelijk en snel: de RBMT Dataroom

Of u nu verkoper of belegger bent: indien er vanuit de database matches zijn met uw object, kan RBMT geïnteresseerden mondeling van informatie voorzien, maar ook toegang verlenen tot uw object in de RBMT dataroom. Gerichte zoekers krijgen met een persoonlijke inlog code toegang tot de algemene gegevens van een object en relevante documentatie. Indien relevant kunnen wij de gegevens van uw object voor geïnteresseerden aanbieden in onze dataroom. Dit werkt uitermate efficiënt en en wordt bovendien als heel toegankelijk ervaren.

Maak een afspraak met Thomas van Balen of Tjibbe-Jan Boringa

RBMT bedrijfsmakelaars werkt

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top