Leuk dat u heeft doorgeklikt vanuit Funda!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van RBMT? Lees dan verder. Bij ons vind u actieve bedrijfsmakelaars en gecertificeerde taxateurs voor heel Noord-Nederland

Welkom bij RBMT

Dé toonaangevende bedrijfsmakelaar en taxateur in Noord-Nederland. Ontdek onze uitgebreide dienstverlening, waarbij wij u begeleiden in elke stap van uw vastgoedtraject met een focus op snelheid, betrouwbaarheid en maatwerk.

Waarom kiezen voor RBMT?

Kennis van zaken
Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.
Topservice
Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner.
Marktleider
Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Diensten bedrijfsmakelaar Noord-Nederland

Als ondernemer zit u nooit stil. U heeft voortdurend te maken met aspecten zoals groei, reorganisaties, een actief vestigingsbeleid en zaken zoals fusies en overnames. Echter ook een dynamische markt zorgt continue voor verandering. De behoefte aan passende bedrijfshuisvesting blijft daarmee ieder moment actueel.

Meer lezen

Ieder jaar wordt in ons land zakelijk vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Wie bepaalt de waarde van uw onroerend goed? De uitgebreide taxaties van RBMT bieden inzicht en zekerheid t.a.v. de actuele waarde van het zakelijk vastgoed en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Meer lezen

Wilt u vermogen opbouwen voor de toekomst of uw winst goed benutten? Beleggen in bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Meer lezen

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

Linda met te huur bord

Een greep uit ons aanbod

Snel en Hoogwaardig Taxatieservices: Profiteer van onze ruime ervaring als het grootste taxatiekantoor in Friesland. Wij leveren snelle en hoogwaardige taxaties die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Uitgebreide Database voor Vastgoedverkoop: Verkoop uw bedrijfspand met gemak door toegang te krijgen tot onze database met meer dan 300 investeerders. Ontvang kosteloos inzicht in de interesse voor uw vastgoed en vind de juiste koper.

Nuchtere Werkmethode en Friese No-nonsense Mentaliteit: Ervaar onze directe en pragmatische aanpak, gebaseerd op een nuchtere werkwijze en Friese no-nonsense mentaliteit. Uw visie, droom en situatie staan centraal in onze benadering.

Aanpak op Maat: Begrijpend dat elke vastgoedvraag uniek is, bieden wij een aanpak op maat. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw specifieke behoeften en situatie, waardoor uw vastgoedambities werkelijkheid kunnen worden.

Expertise in Bedrijfsmakelaardij, Taxaties, en Beleggen: Met diepgaande kennis van de zakelijke vastgoedmarkt zijn wij uw betrokken en creatieve partner. Of het nu gaat om bedrijfsmakelaardij, gedegen taxaties of strategisch beleggingsadvies, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.

  Ontdek de meerwaarde van RBMT en zet vandaag de eerste stap richting het realiseren van uw vastgoeddoelen.

  Vraag vrijblijvend informatie aan

  Tjibbejan RBMT bedrijfsmakelaars

  Heerenveen
  Abe Lenstra Boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden
  Heliconweg 6
  8914 AS Leeuwarden

  Back to top