RBMT marktleider van Noord-Nederland

In een onroerend goed markt die altijd in beweging is, hebben wij heel goed nieuws te melden: sinds 1 april zijn de commerciële vastgoed activiteiten van RBMT en de afdeling bedrijfsmakelaardij van Makelaardij Friesland samengevoegd.

RBMT en afdeling bedrijfsmakelaardij Makelaardij Friesland samen verder

Met verenigde krachten gaan RBMT en de afdeling bedrijfsmakelaardij van Makelaardij Friesland samen verder onder RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs. Daarmee ontstaat er een substantiële speler op de commerciële vastgoedmarkt in Noord-Nederland. Met onze gezamenlijke kennis, ervaring en combinatie van netwerken en vastgoedportefeuilles kunnen wij de zakelijke markt in Noord-Nederland nog beter van dienst zijn.

Contact met team RBMT

Logos RBMT makelaardij Friesland
Teamfoto RBMT 2023

Nieuwe diensten voor vastgoedbeleggers

Specifiek voor de beleggersmarkt heeft RBMT extra diensten ontwikkeld, wat mooie kansen biedt voor vastgoedbeleggers in Noord-Nederland. Tjibbe-Jan, Alex en Jeroen gaan zich actief richten op de advisering, waardering en aan- en verkoop binnen de beleggersmarkt . Binnenkort vertellen we u graag meer over deze diensten!

Heliconweg 6 Leeuwarden RBMT


Extra vestigingen

in Leeuwarden en Groningen

Met de samenvoeging heeft RBMT een extra bezoekadres in Leeuwarden, aan de Heliconweg 6. Medio dit jaar starten we ook een vestiging in Groningen.

Naar contact

Contact met team RBMT

Wilt u kennis maken of heeft u vragen over de samenvoeging van RBMT en de afdeling bedrijfsmakelaardij van Makelaardij Friesland? Neem dan gerust contact op met ons via 0513 644355 of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top