Laat u ontzorgen met de RBMT Top Service

RBMT biedt TOP service

Belegging Service

Beleggers die hun investeringsprofiel kenbaar hebben gemaakt, krijgen als eerste inzicht in het nieuwe aanbod dat via ons aan de markt wordt aangeboden. Dit kan ook aanbod zijn dat niet openbaar bekend is, niet zichtbaar wordt gemaakt op onze website of op funda in business. Ook vastgoed dat misschien te koop komt kan op deze manier worden aangeboden. Ook voor verkopers heeft onze database voordelen. Zo kan de verkoper de mate van interesse peilen bij een grote groep beleggers en kan vastgoed anoniem worden aangeboden.

Contract Service

Als verhuurder zijn er diverse cruciale momenten waarop er actie wordt vereist. Alle belangrijke data uit de door onze bemiddeling afgesloten huurcontracten, zijn opgenomen in ons systeem. U wordt tijdig geĆÆnformeerd over naderende deadlines, op een manier die voor u het prettigst is. Voorbeelden van cruciale momenten: naderende opzeg- en/of verlengingsmomenten en momenten waarop u uw huurindexaties kunt doorvoeren met de daarbij behorende indexatie-percentages.

Taxatie Service

Een getaxeerd object moet in de praktijk, om diverse redenen, na een bepaalde periode nogmaals worden getaxeerd. Omdat wij al veel van dit object weten kunnen wij u snel en voordelig van dienst zijn, binnen de geldende taxatie regelgeving. Afhankelijk van het type (her)taxatie bieden wij u aantrekkelijke kortingen voor een markttechnische update en een hertaxatie. Bent u al klant van RBMT? Dan ontvangt u klantenkorting op de taxatie van andere objecten.

Zoek Service

U kunt bij ons kenbaar maken welk type object u zoekt en op welke locatie. Nieuw aanbod wordt aan u gemeld op basis van de door u verstrekte criteria. Voor eventuele specifieke kenmerken die wij met u hebben besproken gaan wij actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw (her)huisvesting. Zeker als een bestaand object aangepast dient te worden naar uw wensen. Uiteraard gaan wij ook actief zoeken naar vastgoed waarvan wij denken dat dit voldoet aan uw nieuwe huisvestingswensen.

Meer weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top