Presentatie van uw object

Met een slimme promotiestrategie brengen wij uw bedrijfspand zowel met offline als online marketing bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Uw object wordt optimaal in beeld gebracht met een uitgebreid presentatiepakket.

 • Exclusieve objectwebsite

  Van ieder object wordt een unieke website gemaakt met een eigen domeinnaam (adres). Compleet met foto’s, objectomschrijving, brochure en plattegronden. De website is goed zichtbaar op alle digitale devices (pc, tablet en smartphone).

 • Funda in Business

  Met een professionele presentatie wordt uw object goed gepresenteerd op funda in business. Iedere objectpresentatie is voorzien van voldoende foto’s, een interactieve plattegrond en 360 graden foto’s. Indien relevant kunnen ook drone video’s worden toegevoegd aan het presentatiepakket. Uw object is vanzelfsprekend ook goed vindbaar via onze website en onze app.

 • Objectpresentatie

  Wij houden van roze. Roze valt op. Onze V-borden met huur- en/of koopuitingen of onze speciale projectborden zorgen ervoor dat uw object direct de aandacht trekt.

 • Professionele fotografie (+ 360 graden / drone video)

  Standaard zorgt een professionele fotograaf voor de beste foto’s van uw object. De 360° foto’s geven kijkers de mogelijkheid online door de ruimtes te bewegen en een interactieve tour te maken. In overleg kan het object ook met een drone video vanuit de lucht worden vastgelegd. Hierdoor wordt ook de omgeving goed zichtbaar en is de presentatie optimaal.

 • Luxe objectbrochure

  Voor ieder object ontwikkelen wij een luxe objectbrochure waarin de zoeker alle informatie vindt die hij zoekt, zoals een uitgebreide omschrijving van het object, de huur- en verkoopvoorwaarden, foto’s en plattegronden. De projectbrochure is eenvoudig te downloaden vanaf uw eigen objectwebsite. Heeft u liever een papieren versie? Dan drukken wij de brochure voor u op hoogwaardig papier.

 • Plattegronden

  Voor een goede objectpresentatie zijn plattegronden onmisbaar. Het geeft de online kijker meer inzicht in de mogelijkheden. Onze plattegronden zijn zowel plat (2D) als ruimtelijk (3D) te bekijken.

 • Opname in (en gebruik van) dataroom

  In onze dataroom wordt alle relevante informatie van specifiek (beleggings)aanbod uitgelicht. Via een inlogcode kunnen geselecteerde kandidaat-kopers de complete dossiers bekijken.

 • Bedrijfspresentatie in onze app

  Ook in onze app wordt uw object gepresenteerd. Zoekers en gebruikers kunnen de app gratis downloaden in de appstore.

 • null

  Unieke objectwebsite

  Voor ieder object maken wij een eigen website met uw eigen unieke domeinnaam.

 • null

  Professionele fotografie

  Standaard zorgt een professionele fotograaf voor de beste foto’s van uw object.

 • null

  Funda in Business

  Met een uitgebreid pakket zorgen wij ervoor dat u de beste positie krijgt op funda.

 • null

  Opvallende branding

  Met ons knalroze te huur/koop bord en eventuele aanvullende branding valt uw object zeker op.

 • null

  Luxe objectbrochure

  Voor ieder object maken wij een brochure waarin uw object op een professionele manier wordt gepresenteerd.

 • null

  Plattegronden

  Een plattegrond geeft een goed beeld van de mogelijkheden van de ruimte in een pand.

 • null

  Dataroom

  Indien relevant wordt uw object opgenomen in onze dataroom. Geïnteresseerden kunnen hier met een eigen inlogcode alle bijzonderheden van het object bekijken.

 • null

  App

  RBMT heeft een eigen app die zoekers en gebruikers gratis kunnen downloaden. Uw object wordt ook in onze app gepresenteerd.

Bekijk voorbeeld website
Maak een afspraak over uw presentatiemogelijkheden

Verkoop I Verhuur

Onze bedrijfsmakelaars kennen de markt door en door. Zo weten we precies hoe we de doelgroep van uw object kunnen bereiken.

Experts met een passie

Onze mensen zijn specialisten met niet alleen de benodigde vakkennis, maar ook de bevlogenheid. Met hart voor de zaak. Uw zaak.

Afspraak maken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw object? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts om zijn visie hierop te horen.

taxaties

Wilt u weten voor welk tarief wij uw vastgoed kunnen taxeren? Vraag een taxatie offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur.