Winkel verkopen? Schakel onze bedrijfsmakelaar in!

Onze diensten

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs bedient vanuit het zakelijke hart Heerenveen de gehele Friese commerciële vastgoedmarkt. Bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs werkt een team van vastgoedspecialisten met hart voor de zaak. Bovenal hebben ze kennis van commercieel vastgoed. Binnen 5 jaar na de start hebben we een leading positie bemachtigd in de markt van bedrijfsonroerend goed en commercieel vastgoed. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten.

Winkel verkopen

Uw winkel verkopen is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfswoning, bedrijfspand, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject?

Winkel verkopen

Winkel verhuren

Bent u in het bezit van een bedrijfswoning, bedrijfspand, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van winkelruimtes bent u bij RBMT op de juiste plek.

Winkel verhuren

Winkelovername / winkel kopen

RBMT begeleidt u bij het kopen van een winkelpand of ander commercieel vastgoed. Bent u van plan binnenkort een winkelpand te kopen? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Onze vastgoedadviseurs adviseren u graag.

Winkel kopen

Winkel huren

Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. RBMT begeleidt u bij de aanhuur van een winkelpand.

Winkel huren

Winkelpand verkopen met RBMT

Kennis van zaken
Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.
Topservice
Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner.
Marktleider
Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Ik wil mijn winkel verkopen

Uw eigen winkel verkopen, doet u niet zomaar. Hier heeft u goed over nagedacht en u wilt dat uw winkel met zorg en aandacht tegen de juiste voorwaarden en prijs wordt verkocht. Zeker geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop van uw bedrijfswoning, bedrijfsruimte, winkel, kantoorruimte of ander commercieel object is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de winkelpand het best aanbieden? RBMT maakt vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Op die manier wordt uw pand weloverwogen voor u in de markt gezet. Uw winkelpand verkopen start bij RBMT.

Winkel verhuren

Bent u in het bezit van een bedrijfsruimte, winkel, kantoor of een ander commercieel object en wilt u deze verhuren? Ook voor het verhuren van een winkelpand bent u bij RBMT op de juiste plek. Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan, we vertellen u graag meer over onze werkwijze en hoe we u op dit gebied kunnen ontzorgen.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Winkel kopen

Een winkel kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is een weloverwogen beslissing. De vastgoedadviseurs van RBMT weten hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. RBMT begeleidt u bij het kopen van uw bedrijfsruimte of ander commercieel vastgoed. Bent u van plan binnenkort een winkelpand te kopen? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Onze vastgoedadviseurs adviseren u graag.

Winkelpand kopen

Winkelruimte te huur

Wilt u een winkel starten en zoekt u een geschikt winkelpand? RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs beschikt over een groot relatienetwerk en over actuele informatiesystemen voor zakelijk vastgoedaanbod. Dankzij onze lokale en regionale marktkennis, weten wij welke potentiële huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. RBMT begeleidt u graag bij het vinden en huren van een geschikte winkelruimte.

Winkelruimte te huur en te koop

Benieuwd welke winkelpanden te huur en te koop staan? Bekijk hier ons aanbod zakelijke objecten. Meer panden die te koop staan kunt u bekijken door op de button te klikken.

Taxatie winkelpand

Als grootste taxatiekantoor van Friesland verzorgt RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs al ruim een decennium commerciële vastgoedtaxaties van de hoogste kwaliteit voor eigenaars/gebruikers en beleggers en nagenoeg alle geldverstrekkende instellingen.

Wilt u één of meer taxaties laten uitvoeren? RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs kan voor alle geldverstrekkende instellingen en haar klanten gekwalificeerde en hoogwaardige taxaties uitvoeren. Als deskundige taxatiespecialist hechten wij veel waarde aan het leveren van een betrouwbare en juiste taxatie. Onze specialisten voeren taxaties uit conform de hoogste taxatiestandaarden. Neem voor een taxatie van uw winkelpand of bedrijfspand gerust contact met ons op.

Taxatie winkelruimte

Gekwalificeerde taxateurs

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen: Register Taxateurs (NRVT). Vraag vandaag nog een taxatie aan.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze bedrijfsmakelaar of taxateurs

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top