Verantwoord beleggen in commercieel vastgoed met RBMT

Ervaren beleggingsadviseur met kennis van zaken in Friesland


Vermogen opbouwen met commercieel vastgoed in Friesland

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

Kennis van de zakelijke vastgoedmarkt en bedrijfs onroerend goed

De verwerving of verkoop van verhuurd bedrijfs onroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen

Maak gebruik van de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al!

Wilt u (misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al! Meer dan 500 beleggers staan met hun investeringsprofiel in onze database. Daardoor kunnen wij direct checken hoeveel interesse er is in uw object. Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed?

Plan een afspraak

Investeren in vastgoed? Zorg dat u in de database komt!

Wilt u beleggen in commercieel vastgoed in Noord-Nederland? Zorg dan dat u ook in onze beleggersdatabase komt. Meer dan 500 beleggers gingen u voor. RBMT heeft inzage in zowel de vraag als het aanbod. Zodra nieuw aanbod matcht met uw investeringsprofiel, nemen wij contact met u op.

Investeringsprofiel doorgeven

Kennis van beleggen

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.

Unieke beleggersdatabase

Al meer dan 500 vastgoedbeleggers in Noord-Nederland hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.

Wij hebben de koper

Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? RBMT kent de potentiele kopers van uw object.

Maak een afspraak met een RBMT beleggingsadviseur

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top