Ervaring van onze specialisten in commercieel vastgoed

Jongste marktleider in Friesland in de bedrijfsmakelaardij

Vanuit Heerenveen en Leeuwaren bedient RBMT bedrijfsmakelaars de gehele Friese, zakelijke vastgoedmarkt. Door te doen waar wij goed in zijn, hebben wij hier een toppositie binnen onze branche weten te bereiken. Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken.

Grootste taxatiekantoor van Friesland

RBMT taxateurs hebben jarenlang ervaring in het taxeren van commercieel vastgoed in Friesland. Afgezien van de vele lokale Mkb’ers en regionale ondernemingen waarvoor RBMT al heeft gewerkt, voeren wij ook taxatieopdrachten uit voor institutionele beleggers, vastgoedfinanciers maar ook voor woningcorporaties en zorginstellingen. Omdat we het grootste taxatiekantoor van het noorden zijn, kunnen we snelheid uitstekend combineren met het leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Expertise RBMT taxaties

- Kantoren, winkels en bedrijfspanden
- Deskundigenberichten (rechtbanktaxaties)
- Maatschappelijk vastgoed
- Grootzakelijk vastgoed
- Exploitatie gebonden vastgoed
- Projectontwikkeling en herontwikkeling
- Agrarisch onroerend goed (o.a. akkerbouw, maneges)
- Grondwaardebepaling
- Woningcomplexen
- Verhuurde woningen, appartementen en studio's / kamers
- Bedrijfswoningen
- Bijzondere objecten (o.a. sporthallen, kerken, kloosters)

RBMT taxateurs staat op de shortlist bij alle gerenommeerde banken en heeft ruime ervaring als deskundige in huurprijsherzieningstrajecten ex artikel 7: 303 BW.

Objectief & onafhankelijk
Vastgoedwaarderingen moeten objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd. Register Taxateurs zijn officieel gekwalificeerde en handelen op basis van erkende regels en richtlijnen volgens het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
Hoogste norm permanente educatie
RBMT is volledig onafhankelijk (functiescheiding op objectniveau tussen makelaars & taxateurs). We voldoen altijd aan de strenge normen van permanente educatie, waardoor we continue op de hoogte zijn van veranderingen en ontwikkelingen.
Grote track-record
Onze erkende taxateurs hebben ieder een eigen specialiteit, wat resulteert in en een zeer uiteenlopend track-record. Van kantoren, winkels en bedrijfspanden tot grondwaardebepaling, woningcomplexen en huurprijsherzieningstrajecten.

Neem contact op met RBMT

Topservice

Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner. Daarom bieden wij u exclusieve servicediensten waarmee u tijd en geld kunt besparen.

Bekijk onze servicediensten

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top