Wilt u als belegger uw woning(en) verhuren?

Uw woning verhuren via RBMT

De verhuur van een woning levert een mooi rendement op, maar brengt ook veel werk met zich mee. Bent u op zoek naar een of meerdere nieuwe huurders voor een woning of woningcomplex? Dan bent u bij RBMT aan het juiste adres. Onze vastgoedadviseurs kunnen u compleet ontzorgen.

Zorgeloos en snel uw vastgoed verhuren
Met onze kennis en expertise nemen wij uw werk en zorgen rondom het verhuurproces volledig uit handen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder en zijn ook alle contractuele zaken goed geregeld. Hoe kunnen we u begeleiden bij de verhuur van uw woning(en)?

Wat RBMT voor u kan betekenen

✓ Een professionele woningpresentatie
✓ Plaatsing op funda en andere woningsites
✓ We verzorgen de bezichtigingen
✓ Een nette huurder dankzij onze zorgvuldige screening
✓ We stellen de huurovereenkomst op
✓ Voor- en eindinspectie van uw woning
✓ Vastgoedbeheer (technisch, commercieel, administratief en financieel)

Onze unieke verhuurformule

RBMT verhuurt alle soorten woonruimtes, zoals koophuizen, appartementen en kamers. Omdat geen woning hetzelfde is, is het verhuurproces dat ook niet. RBMT biedt u een unieke verhuurformule passend bij u en uw woning.


Professionele woningpresentatie

Het succesverhaal begint met een complete presentatie. Uw woning wordt optimaal in beeld gebracht met professionele foto's en plattegronden. Daarnaast wordt uw woning ingemeten. Een professionele presentatie resulteert in meer kijkers, waardoor wij gegarandeerd de beste huurder vinden.


Plaatsing op funda en andere woningsites

Naast ons netwerk is ook promotie een belangrijke pijler bij het vinden van de beste huurder voor uw woning. Uw woning wordt onder andere geplaatst op funda, huurwoningen.nl, Pararius en FRYSK makelaars.


Bezichtigingen en screening

Na de promotie verzorgen we ook de bezichtigingen met potentiële huurders. De kandidaten worden zorgvuldig gescreend, zodat u en nette en betrouwbare huurder krijgt.


Huurovereenkomst en aanvangsinspectie

Is de ideale huurder gevonden? Dan wordt de huurovereenkomst opgesteld en vindt uiteindelijk de sleuteloverdracht plaats. We doen een aanvangsinspectie met de nieuwe huurder en eventueel ook een eindinspectie met de oude huurder.

Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur

Meer weten over onze werkwijze of vrijblijvend kennismaken? Onze vastgoedadviseur komt graag met u in contact.

Levi

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top