Orionweg 6

8938 AH Leeuwarden
€ 267.500
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

TE KOOP: Nieuwbouw bedrijfsunits aan het 'Orionpark' in Leeuwarden.

Gelegen op bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden bieden wij namens onze opdrachtgever 'Liessent B.V.' diverse bedrijfsunits van circa 215 m² BVO te koop aan. Het is mogelijk om tegen meerprijs een verdiepingsvloer te realiseren waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden.

De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een b...

TE KOOP: Nieuwbouw bedrijfsunits aan het 'Orionpark' in Leeuwarden.

Gelegen op bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden bieden wij namens onze opdrachtgever 'Liessent B.V.' diverse bedrijfsunits van circa 215 m² BVO te koop aan. Het is mogelijk om tegen meerprijs een verdiepingsvloer te realiseren waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden.

De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. De bedrijfsunits krijgen een nette en esthetische uitstraling en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dit luxe en moderne bedrijfsverzamelgebouw wordt met het oog op duurzaamheid en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd.

De units worden gebouwd in het voorjaar van 2024.

Beschikbaarheid
Bouwnummer BVO Verdieping Koopprijs
Unit 02 215 m² Optioneel ONDER OPTIE
Unit 03 215 m² Optioneel VERKOCHT

Algemene informatie
Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 20 bedrijfsunits die voor verschillende doeleinden zoals showroom, werkplaats, opslag en kantoorruimte gebruikt kunnen worden. Dit project is eveneens interessant als belegging. De units worden met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk duurzame elementen toegepast, zoals hoogwaardige isolatie, geen gasaansluiting, voldoende groenvoorziening op het terrein, de voorbereiding voor elektrische laadpalen. Het dak wordt verzwaard uitgevoerd, waardoor er zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden, schuin tegenover het treinstation Camminghaburen.

Bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend bereikbaar door de ligging van diverse uitvalswegen en de strategische ligging ten opzicht van het centrum en de rondweg van Leeuwarden.
Daarnaast bevindt op loopafstand het treinstation Camminghaburen.

Oppervlakte
Totale bruto vloeroppervlakte van circa 215 m² gelegen op de begane grond.
Tegen meerprijs kan er een verdiepingsvloer worden gerealiseerd wat de totale bruto vloeroppervlakte kan verdubbelen naar circa 430 m².

Opleverniveau
De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Het is mogelijk om tegen meerprijs een verdiepingsvloer te realiseren waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden.

Voorzieningen
Alle units worden standaard voorzien van:
- gevlinderde betonvloer met een draagkracht van ca. 1000 kg/m² en ca. 300 kg/m² op de verdiepingsvloer;
- vrije hoogte op de begane grond ca. 4,0 meter en op de verdieping ca. 2,6 meter;
- geïsoleerde elektrische overheaddeur;
- HR++ isolatieglas;
- aansluiting voor nutsvoorzieningen; water, elektra en internet;
- meterkast met 6 groepen en 1 krachtgroep;
- voorbereiding toilet d.m.v. rioleringsbuis.

Overige terreinvoorzieningen
- elke unit beschikt over een eigen terrein met daarbij een eigen inrit en parkeerplaatsen (afhankelijk van de grootte van de unit) op eigen grond;
- brievenbus;
- LED-buitenlamp met schemerschakelaar;
- het terrein wordt voorzien van bestrating;
- terreinafscheiding door middel van een (groene) haag.

Vereniging van Eigenaren
Na het gereedkomen van alle werkzaamheden worden de bedrijfsunits opgeleverd. Oplevering vindt alleen plaats indien alle bouwtermijnen zijn voldaan. De opstalverzekering voor het gehele complex wordt geregeld via de VvE. Eigenaren van de bedrijfsunits zijn verplicht lid te zijn van de VvE en hun maandelijkse bijdrage daaraan te voldoen. Dit lidmaatschap zal als kettingbeding worden opgenomen in de koopaannemingsovereenkomst en de splitsingsakte van de VvE.


VERKOOPVOORWAARDEN

Koopprijs
€ 267.500,= vrij op naam.

Aanvaarding
In overleg, start bouw in voorjaar 2024.

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Bijzonderheden
De koopprijs wordt in termijnen betaald, conform de bepalingen in de aanneemovereenkomst.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Levi Huijser, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
€ 267.500
Aangeboden sinds:
12-01-2024

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2024
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
Perceeloppervlakte:
6098m²
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
215 m²
Bedrijfshal vrije hoogte:
400 cm
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1000 kg

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
Elke unit beschikt over een eigen terrein met daarbij een eigen inrit en parkeerplaatsen (afhankelijk van de grootte van de unit) op eigen grond;

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
RBMT 0513 - 644 355 0513 - 644 355
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top