Magnesiumweg 2 -20

8471 XM Wolvega
€ 1.100.000 k.k.
Belegging Belegging

Omschrijving

-- VERKOOP BIJ INSCHRIJVING --

Namens Stichting bedrijvenverzamelgebouw Weststellingwerf bieden wij een volledig verhuurd bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 10 units waarvan één kantoorunit op de kopse kant van het gebouw en een negental bedrijfsunits te koop aan. Twee huurders van de bedrijfsunits gebruiken op dit moment een dubbele bedrijfsunit waarbij een inpandige doorgang is gerealiseerd. Deze dubbele units zijn relatief eenvoudig weer op te splitsen.


IN

...

-- VERKOOP BIJ INSCHRIJVING --

Namens Stichting bedrijvenverzamelgebouw Weststellingwerf bieden wij een volledig verhuurd bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 10 units waarvan één kantoorunit op de kopse kant van het gebouw en een negental bedrijfsunits te koop aan. Twee huurders van de bedrijfsunits gebruiken op dit moment een dubbele bedrijfsunit waarbij een inpandige doorgang is gerealiseerd. Deze dubbele units zijn relatief eenvoudig weer op te splitsen.


INSCHRIJVING
Voor deelname aan de inschrijving kunt u zich aanmelden via RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs en ontvangt u exclusieve toegang tot de RBMT Dataroom. Hierin worden alle relevante documenten verstrekt waaronder een inschrijfformulier voor het uitbrengen van een éénmalige bieding.

KIJKDAGEN
Het object kan uitsluitend worden bezichtigd tijdens de kijkdagen op:
- woensdag 19 april 2023 tussen 10.00 - 12.00 uur
- vrijdag 21 april 2023 tussen 14.00 - 16.00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info @ rbmt .nl

Sluiting inschrijving: 10 mei 2023 tijdstip 12:00 uur.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan info @ rbmt .nl . Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMEEN
Het bedrijfsverzamelgebouw is gebouwd in 2000. De kantoorunit is opgetrokken uit gemetselde gevels en volledig geïsoleerd. Het kantoor beschikt over een nette toiletgroep en keuken en er zijn diverse scheidingswanden geplaatst.
De bedrijfsunits zijn voorzien van een eigen toiletvoorziening, pantry en meterkast met aansluitingen voor nutsvoorzieningen. Enkele units zijn inmiddels voorzien van een nieuwe C.V.-ketel, de overige units zijn nog voorzien van een relatief oude C.V.-ketel, vervanging hiervan is op korte termijn te verwachten. De gevels zijn opgetrokken uit een betonnen terrasraam met sandwichpanelen afwerking erbovenop.

LOCATIE
Wolvega is sinds 1835 de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf in de Nederlandse provincie Friesland. Vanaf 1812 was Wolvega een aantal jaar een zelfstandige gemeente, maar op 1 oktober 1816 werd de gemeente van voor 1812 weer in ere hersteld.

OPPERVLAKTE
Totaal verhuurbare vloeroppervlak is circa 1.981 m², verdeeld over:
• Begane grond (kantoorunit) totaal circa 181 m² kantoorruimte
• Begane grond (bedrijfsunits) totaal circa 1.300 m² bedrijfsruimte incl. kantoorruimte
• Eerste verdieping (bedrijfsunits) totaal circa 500 m² kantoor/opslagruimte

VOORZIENINGEN
De units zijn o.a. voorzien van:
- Pantry
- Toilet
- Meterkast met aansluitingen voor nutsvoorzieningen
- C.V-ketel

BOUWJAAR
Gebouwd omstreeks 2000.

KADASTRAAL
Gemeente Wolvega, sectie D, nummer 9818 en groot circa 3.500 m².

BESTEMMING
Industrie, handel en ambacht, transport, dienstverlening en hiermee naar
de aard vergelijkbare bedrijven uitsluitend bedrijven in de categorieën 1, 2, 3 en 4 zijn toegestaan.

ENERGIELABEL
Voor de kantoorunit Magnesiumweg 2 is voorzien van een energielabel A (geldig tot 19 mei 2029). De overige bedrijfsunits zijn niet label plichtig.

PARKEREN
Goede parkeervoorzieningen op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Zowel per auto alsmede openbaar vervoer (station Wolvega ligt op circa 1,5 km) is het object goed te bereiken.

TOTALE HUUROPBRENGST (PRIJSPEIL APRIL 2023)
€ 95.605,20 per jaar.


VERKOOP VOORWAARDEN

VRAAGPRIJS
€ 1.100.000,00 kosten koper.

OMZETBELASTING
Niet van toepassing.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk 10 mei 2023 om 12.00 uur door middel van het inschrijfformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

BIEDINGEN DIENEN TE WORDEN GERICHT AAN:
De Werven Netwerk Notarissen
T.a.v. de heer A. Drijver
Pastorieplein 14
8471 BZ Wolvega
E: a. drijver @ notarissen-dewerven . nl


LEVERING
1 juli 2023 of zoveel eerder of later partijen nader overeenkomen. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan De Werven Netwerk Notarissen.

GESTANDDOENING BIEDING
Wij verzoeken u om uw bieding gestand te doen tot en met tenminste 4 (vier) weken na sluiting van de inschrijving zoals aangegeven op het inschrijfformulier.

BIJZONDERHEDEN
- Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de huidige staat en zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, commerciële, huur- en milieukundige aspecten en met alle aan de onroerende zaak verbonden rechten en verplichtingen, evenals eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.
- Het is koper niet toegestaan om het gekochte in zijn geheel of in delen binnen een termijn van 6 (zes) maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen. Dit wordt vastgelegd in de koopovereenkomst alsmede de akte van levering.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Sluitingsdatum inschrijving
Woensdag 10 mei 2023 uiterlijk om 12:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding middels het inschrijfformulier wat is opgenomen in de dataroom bij De Werven Netwerk Notarissen, kantoorhoudende te Wolvega, Pastorieplein 14 (8471 BZ), e - mail a. drijver @ notarissen-dewerven . nl . Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie over dit object of het verkoopproces?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen Tjibbe-Jan Boringa of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058-20 40 000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt. nl.

Bezichtigingen uitsluitend van RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. op de aangegeven kijk momenten. U kunt zich hiervoor opgeven / aanmelden bij RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V.DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
€ 1.100.000 k.k.
Aangeboden sinds:
30-03-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2000
Specifiek:
Belegging

Indeling

Hoofdbestemming:
BELEGGING
Perceeloppervlakte:
3500m²
BELEGGING
Type:
BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte:
1981 m²

Energie

Energielabel:
A

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
voldoende parkeervoorzieningen aanwezig op eigen terrein.

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
RBMT 0513 - 644 355 0513 - 644 355
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden
Heliconweg 6
8914 AS Leeuwarden

Back to top