Beleggen

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze RBMT beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Bovendien kunnen we putten uit de grootste vastgoeddatabase van Noord-Nederland.

 

Ervaren beleggingsadviseur met kennis van zaken

De verwerving of verkoop van verhuurd onroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen
Afspraak maken

Bent u al belegger?
Wilt u frequent worden geïnformeerd over onze nieuwe aanbod? Geef dan uw zoekprofiel aan ons door.

Lees verder

Beleggersdatabase

Wilt u frequent worden geïnformeerd over ons nieuwe aanbod? Wij beschikken over de grootste beleggersdatabase van Noord-Nederland. Uit deze database kunnen wij selecties maken en u een specifiek aanbod doen.

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze kennis & ervaring?
Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.

Aankoop I Aanhuur

Bent u op zoek naar een object of heeft u het juist al gevonden? Een bedrijfspand kopen of huren is niet iets wat u dagelijks doet. We begeleiden u graag bij het vinden (of direct bij de aankoop/aanhuur) van een geschikt object.

taxaties

Wilt u weten voor welk tarief wij uw vastgoed kunnen taxeren? Vraag een taxatie offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur.